CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Vörösmarty tér!?

2010.07.28. 23:00 | CEG LED.huh - Josephin | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr832183661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Batávia 2010.07.30. 17:37:40

Üdv!

Ezt nem gondoltam volna, hogy a Fidesz legnagyobb ellenfele a Jobbik lesz- még akkor is ha hallottam Petrényi és a Jobbik kapcsolatáról (párttitkár és a katonatiszt, hogy egymásra talált). Ezt azért szánalmasnak tartom, hogy Petrényi mint Fidesz tag a VÁRVAG élére kerül aztán rögtön botrányt kavart a laktanyánál (jelzem feljelenteni bárkit lehet). Itt ha emlékszetek rögtön az MSZP-t tolta maga elé Fehér sajtótájékoztatója tavaly szeptemberben. Majd miután az MSZP vezette bizottság megállapítja, hogy nem volt semmi akkor véletlen a HVG is beszáll a kampányba. Ha jól látom mellette áll a Panoráma Info és felhasználta saját politikai céljaira a VÁRVAG honlapot is. Esélyeit növeli, hogy a helyi Fidesz kettészakadt talán Tótinék is őt támogatják. Ilyen a politika ott kezdődik ahol az erkölcs végződik. Földi azért öngólokat is lő pl. Vörösmarty tér bár erre is azt mondom, hogy máshol is van ilyen csak ott van annyi kurázsi, hogy az ilyen "boltot" a választások után hozzuk tető alá. Sztem öngól az is, hogy városunk egyik fő vállalkozója ifj. Károly Ferenc is ha minden igaz otthagyva a CFE-et Fidesz jelölt lesz. Ezenkívül a helyi baloldal nem csinál semmit csak Sós Úr nagy dirrel-durral elindul amivel gyakorlatilag a helyi MSZP alatt vágja a fát, bár sztem így is úgy is esélytelenek.
süti beállítások módosítása