CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Sós János vádjai a Panoráma online-on

2010.07.14. 03:30 | CEG LED.huh - Josephin | 12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr742149848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Batávia 2010.07.14. 11:50:42

Üdv!

Sós Úr beolvasott!

Kötvény: sztem ha ő marad a polgármester ugyanúgy kibocsátja a város-ez nem csak ceglédi történet.
Ingatlanértékesítés: 600-800 milla mindig is csak tervezet volt, ha pl. ebből befolyik 100 milla de költök 600 millát akkor 500 hitelből van, ami 4 év alatt 2 milliárd hitel. Ez sztem kicsit erős bár lehet van más módja is nem tudom.
Játszóterek: úgy igaz-150 milla MFB hitel.
Belső strand: abból sztem nem lesz semmi. 400 milla körül mondták talán, ebből 83 milla a pályázaton kapott összeg, gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
Termálfürdő: max. 6 éves már volt felújítás, ahhoz, hogy érjen valamit bővíteni kellene, ami csak hitelből lehetséges, sztem ugyanúgy kivitelezhetetlen.
Ökovíz: amit, hallottam "iszonyú jó biznisz" 10 évre előre kifizetett bérleti díj-offshore cégen keresztül.
VÁRVAG-Mobilpark: ha jól tudom a Mobilpark csak azért maradt meg, mert azon keresztül lehetett a Belső strand felújításra pályázni.

Én így látom, véleményem szubjektív.

Ja és a CVSE NBII-es maradt tehát jövőre arra is kell pár milla.

Nutella80 2010.07.18. 18:29:36

Ha ennek a fele igaz, akkor Földi Laci felkötheti a gatyáját, brancsával együtt. Úgy látszik, most nagyon felértékelődött a polgármesteri szék, sok a jelentkező. Ki lesz a nyertes? A kutya tudja, de az biztos, hogy Sós János is, meg Petrényi is mindent meg fog tenni, hogy ne Földi Laci legyen a polgármester.
Érdekes küzdelem lesz.
Nutella

Steve1 2010.07.20. 22:03:15

Bizony-bizony ,ez a történet kezd a kabaré fokozatba átalakulni, holott ez a város szempontjából tragédia! A polgi halvány lila kísérletet sem tesz a helyzete tisztázására, nem jelent fel senkit sem hitelrontásért, helyette bevezeti a cenzúrát! Róla vagy jót, vagy semmit!
Megértem Őt, mert ezért vannak alá-fölé rendelt jogviszonyok, melyek azért határt szabnak munkáltató, és alkalmazott közötti munkajogi kapcsolatban. Persze már akkor, ha amikor ez a kapcsolat létrejöttekor rendezett és tisztázott. Eddig retorzió nélkül jelenhettek meg anyagok a várossal kapcsolatosan, de mivel tornyosulnak a felhők, és közelednek az önkormányzati választások a VÁRVAG honlapja elviselhetetlen lett.
Nekem egyre inkább az a véleményem, hogy a mi polgármesterünk egy előre tolt bábu, egy tesztember akin mindent kipróbálnak a nagy tudású helyettesei, szakértői, al-és főtanácsadói minden alárendelt, de határtalan ésszel megáldott nagyon okos főokos, akikben Ő megbízik, és hallgat rájuk.
Nagyon rosszul teszi, hogy mindenkiben megbízik, hol van a törvényesség őre a jegyző? Neki kellene óvni védeni minden hülyeségtől a polgármestert! Az viszont megint kérdéses, hogy egy valaggal hogyan lehet megülni több lovat! Nem kell álláshalmozónak lenni, akkor amikor egy munkakör betöltése is akadályokba ütközik a hozzáértés hiányában! Most van baj dögivel! Ki kellene mászni a felrótt bajokból, és nem is biztos, hogy újra kellene indul az önkormányzati választásokon! Nem tartom szerencsésnek az ellenség keresést, hiszen ebben a városban még talán potenciálisan legalább negyvenezer polgármester jelölt lehet! Megértem én, hogy a polgármester úr, ha kell akkor az öregek napköziotthonában " vonatozik", vagy játszótér átadáson a gyerekek csúszdáján siklik le, ha kell söröshordót görget egy útátadáson, de tessék már megérteni, hogy ez mind kevés! Nagyon kevés, dolgozni, többet, sokkal többet kellene dolgozni a városért!
Ezt viszont egy hozzáértő gondolkodó józan életű elkötelezett, nem megalkuvó, nem bizonyos gazdasági köröknek megfelelni vágyó ember tudja tudja teljesíteni!
Polgármester úr, kérem vonja vissza jelöltségét, hisz mindenkinek, a városnak, és magának is jót tenne!
Üdv.: Steve!!!!!!

qwertí 2010.07.23. 14:28:15

Tudja valaki, hogy a baloldal kit jelöl polgármesternek? Vagy csak az eddigi bejelentkezők lesznek?

Sir Lancelot 969 2010.07.24. 11:55:58

A baloldal töketlen. Nyilván Sós mögé állnak. Régen is csurrant-cseppent nekik tőle, ha ő nyer, most is fog.

Steve1 2010.07.24. 22:16:45

Barátaim!
Megdöbbent az az érdektelenség, amit itt tapasztalok!
A kérdés nálam az, hogy mi a jó abban a városnak, ha a polgármester és az országgyűlési képviselő azonos személy? A következő megállapításra jutottam, előny nem sok származik belőle, inkább hátrány! Már most kiderült, akkor amikor polgármesterünket meghívták hétfőre a Vörösmarty térrel kapcsolatos fórumra, és a válasz,: ott leszek, ha a képviselői munkám megengedi! Én a város polgármesterének a munkájában, először is a városét tett cselekedetek az értékmérők! Persze a környék tizenkét településének képviselete is értékmérő, de a várostól a városért kapott akkreditációt! Lehet ezt nem könnyű egyeztetni, lehet hogy nem is lehet, de egy seggel csak egy lovat lehet megülni! A mi ebben a vonzó? A" nagyság", és az ötszázezer forint a polgármesterségért!
Ezért javaslom azt, hogy ,akár pártok támogatásával is, vagy független, a városért odaadóan dolgozó jelöltet kellene Választani.
Persze mos már este van, és lehet, hogy az álmaimat adom elő!
Űdv.: Steve!!!

qwertí 2010.08.03. 05:37:23

A panorama.hu már olvashatok az mszp jelöltjei, a Nagy Tamás a polgármester jelölt. Így megint bővült a lista amiből választhatunk :)

qwertí 2010.08.04. 05:37:34

A fideszben megtörtént a "békülés" a Tótint megvették és a Ferenczi is a Földi csapatába állt. Úgy tűnik a hatalomért és pénzért mindenre képesek, és csak az számít.

galangal 2010.08.06. 15:31:23

petrenyimihaly.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=79:minden-bizonnyal-menesztenek&catid=34:cikkek&Itemid=54

Az ülés nyitott, így minden kedves ceglédi lakosnak lehetősége lesz saját szemmel megtapasztalni, hogyan kell valakit -a város érdekeit nem szemelőtt tartva-eltiporni, földbedöngölni.
Tótin úrnak pedig külön gratulálok csodálatos személyiségéhez, gondolom gyermekei büszkén fognak visszagondolni édesapjukra majd sok év távlatából. Igazi példaként áll majd előttük.
süti beállítások módosítása