CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Mi a hazugságok ára?

2010.09.30. 08:52 | CEG LED.huh - Josephin | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr382333495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutella80 2010.10.01. 17:04:42

A tegnapi tévévitát látva csak reménykedhetünk benne, hogy a választópolgárok észhez térnek, s nem a Földi-brancsra szavaznak. Megérdemelné már ez a város, hogy egy tisztességes társaság kerüljön a városvezetésbe.

Sir Lancelot 969 2010.10.02. 13:18:44

Naiv elképzelés, hogy a fideszes szavazók gondolkodásra használnák a fejüket. Ha van meggyőződés, hit, akkor van szavazat is. Persze ez az MSZP szavazóira is igaz. Hogy mi az ára a hazugságnak? Az, hogy néhányan jól megélnek ebben a városban, a város meg vegetál. Ezen semmiféle választás sem segít, amíg az embereke el nem kezdik gyakorolni törvény adta jogaikat, és számon nem kérik a választottakat. Mikor lesz ez? Fogalmam sincs. Ha a Fidesz országosan a megfélemlítés technikájához ragaszkodik, ha a Kubatov-lista alapján kezel embereket, főleg az ellenzékieket, akkor beláthatatlan következményei lesznek politizálásuknak, s nehéz helyzetbe kerül az ország.
Sir Lancelot

AishaGord 2010.10.02. 18:37:50

Földi Laci pedig nyerni fog! Annyi esze nem volt az ellenzéki indulóknak, hogy összefogjanak, s egy erős jelöltet állítsanak. Ez is jelzi, mindegyik hatalmat a kart, s nem komoly szándékokkal indult. Ez van. Továbbra is Fidesz! Az, hogy a testület hogyan áll fel, az más kérdés. Választásoktól függetlenül továbbra is azt kellene, hogy erős kontroll alatt tartani a politikusokat itt, Cegléden. Nekem tetszett, hogy a Panoráma, a Kék Újság olykor egészen keményen megmondta a tutit, még ha ez nem is tetszett mindenkinek. A tévévitát és is láttam. Krizsán Ervin alkalmatlan és komolytalan, ez egyértelmű volt. Nagy Tamás okosan (bár nem mindig helyesen) beszélt, de neki egy ilyen elvadultan jobboldali városban nincs esélye. Sós szintén esélytelen, nem most, hanem régen kellett volna okosnak és tisztességesnek lenni. Petrényi szintén hiteltelen, nem a családot kellett volna elsőként bevinni a cégbe. Bobál szintén hiteltelen, a kórház-átalakítás kapcsán neki már nem lehetett volna önkormányzati szerepe. Ahogy hallom, a testület ismét megállapította, hogy nincs összeférhetetlenség sem Bobál István, sem Györe Anett, sem Ferenczy Norbert esetében. Hehe! Meg hihi! Ez jó vicc. Nagyon jó vicc. Amikor valaki önkormányzati képviselőként egy önkormányzati cég alkalmazottja, akkor bizony megkérdezhetnénk, képviselőként mennyire hiteles, mennyire mer szembemenni egy Földi Lászlóval, egy agresszív Takáts Lacival? Semennyire.
De holnap eljön az igazság, vagy a sötétség napja. Cegléd azt kapja, amit megérdemel. Kár ezen rágódni. Eddig is azt kapta.
Aisha

Nutella80 2010.10.03. 22:32:04

Földi Laci nyert.
Gratulálok neki. És a választóknak is.
süti beállítások módosítása