CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Kettős állampolgárság

2010.05.27. 12:03 | CEG LED.huh - Josephin | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr332034952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CEG LED.huh - Josephin 2010.05.30. 15:58:16

Be vagytok szarva? Kedveskéim! Ez a demokrácia, de biztosan emlékeztek még, milyen volt Kádár idejében kussolni, vagy dumálni. De most demokrácia van, s ha azt akarjátok, hogy ne demokrácia legyen, maradjatok csöndben. Azzal sincs baj, csak nehogy késő legyen majd a nyafogás!
Üdvözlettel:
Josephin

Lexx5 2010.05.30. 17:03:05

Sajnos igen,úgy tűnik,egy ideig be vagyunk/voltunk,leszünk/!
Pedig nem kellene,sőt örülni,viháncolni kellene.Itt van végre az új remény,a NER,forradalom volt,van és lesz,ez egy permanens forradalom,ebben élünk forradalmi hevülettel.Végre kinyílt a szemünk,tudjuk már,hogy török-tatár nem dúlt annyit rajtunk,mint az ármány Demszky.A Fletó nemzetvesztő.Most már itt az idő,aki eddig nem csatlakozott a forradalmi élcsapathoz,az ne habozzon,mert lemarad.Aki nincs velük,az ellenünk van!!!!Új rendszer van,a NER.Hurrá!!!Éljen a forradalmi /munkás-paraszt /kormány!!!!Éljen a megbonthatatlan szövetség/Fidesz-KDNP/!!!!
Éljen és virágozzék szeretett hazánk,a Magyar /nép/Köztársaság!!!
Éljen szeretett vezetőnk OV!!!
Éljen az Éljen!!!!
A történelem soha nem ismétli önmagát????

Nutella80 2010.05.31. 22:30:38

Én most azt várnám, például Meggyvágótól, hogy azt írja: Gyerekek! Ne szarjatok be, mert nincs miért! Ez a világ sokkal normálisabban fog működni, mint az eddigiek! Jobb lesz! Kellemesebb lesz!
Vagy legalábbis valami ilyesmit várnék.
Üdv:
Nutella

Steve. 2010.06.01. 01:31:56

Én most nagyon örülök!
Miért is? van 2/3. ami ér vagy 6/3.-t mert mindenki vitt magával, nem egy hanem, vagy kettő, három, vagy miténtudomhány szavazót, és így a nemzet nagy egységbe, vagy tizenöt milliós egységbe borult, vagy valami ilyesmi! Kis identitástudati zavarral birkózom, mert azt viszont nem tudom, hogy akkor én most hová is tartozom. A nemzetrontók, a hazaárulók, a levadászandóak közé, egy biztos, várom a nagy ígéretet, ami késik amit nekem megígértek a 13-k havi nyugdíjat. Azt lehet, hogy azért nem kapom meg, mert én mint nyugger társadalmi értéket, mint élősködő nem képviselek! Majd jön az ifjúság, aki ugyan még értéket nem mutatott fel, de mégis van egy hatalmas értéke, a minden feltétel nélküli párthűség! Rokonok, barátok ismerősök, vitézek és hősök! Jön olajos Sanyi bácsi, Alkesz Balsai, Rákay Kálmánka, a megsokszorozó művész. Nem ég bennem forradalmi hevület, mert én csak irodalmi tanulmányaimból tudom, hogy milyen lehet az! Most ilyet nem érzek! Sajnos a nap sem süt szebben, mi több nem is süt! Nem ezt ígérték nekem. Ha jobban belegondolok olyan konkrét dolgot nem is ígértek, ami teljesíthető lett volna! Oly gyönyörű volt a szombati ünnepség is, amikor a parlament előtt megjelent az istenkirály, a hívek szétnyíltak előtte, mint Mózes előtt a tenger ! Mondjátok miért nyaldossa állandóan a száját, és rángatja a vállát, és kalimpál a levegőbe? Javasolnám köztársasági elnöknek nagyon gyorsan, mert akként kevesebb kárt tudna tenni.
Jut eszembe egy dolog. Az ötvenes évek elején a kerti budikban ki volt tűzve egy tábla, ami arra figyelmeztette az ott gondolkodókat, hogy a megtermelt érték a " Nemzeti Szerves Trágyagyűjtő Vállalat tulajdona! Tehát azt szennyezni, vagy lopni belőle törvénytelen! Majd jön a hatóság, és jött is, és elszállította! Ez mos miért jutott eszembe, vagy miről, hát a forradalmi szavazófülkéről! Ott viszont minden szart belehetett dobálni!
Meglep a nagy őszinteség, kiderül, hogy nemzetes Földi, meg a KNDNP. frakcióba ül, És még be is jelenti, azért mert, hogy ott kaphatott bizottsági helyet. No Ő sem az esze miatt került a parlamentbe!
A kettős állampolgársáról.: Nem ez lett volna az eső dolog amit rendezni kellett volna. Sikerült egy hisztéria fészket csinálni Európa közepébe! Mikor érti már meg a magyar, hogy Őt nem tartják európainak, Ő csak egy vándorló viszályt szító ázsiai népként kezelik! Kb. ötszáz éve háborút nem nyert, mindig a vesztes oldalán szerepelt. Ha a magyar uralkodóosztály törődött volna a területén élő nemzetiségiekkel, már 1848.-ban is akkor az itt élő nemzetiségiek is, akik többen voltak mint a magyarok, nem úgy élik meg Trianont, mint ahogy mi, ez nekik az anyaországhoz csatlakozás története. Miért van az,hogy a székely is elsősorban székely,és csak utána magyar? Sikerült addig csűrni-csavarni a dolgokat, míg akik legjobban rászorulnának azok lehetnek legkevésbé magyar állampolgárok. Végül arra vagyok kíváncsi, mikor lesz a nagy rádöbbenés, kijózanodás, hogy a 2/3 meg lett vezetve? Ez olyan lesz, mit amikor a vak görényt élete legnagyobb szerelmi csalódása éri, rájön, hogy, hogy eddig a fingba volt szerelmes!
Üdv.: Steve!!!!

UI. Josephin! Írtam én Neked egy levelet, kérlek jelezd, ha megkaptad! ( A nevem , és postafiókomat megváltoztattam)

CEG LED.huh - Josephin 2010.06.01. 20:10:35

Kedves Steve!

Nem kaptam Tőled e-mailt. Kérlek, hogy a josephin@vipmail.hu címre írj!
üdvözlettel:
Josephin

AishaGord 2010.06.03. 18:25:58

Sziasztok!
Nem lenne szabad beszarnunk, bár ezt könnyű mondani. Ha dicső főnöknőmből indulok ki, aki elvakultan fideszes, akkor azt gondolom, jobb lesz beszarni és kussolni, mint az utcára kerülni. Most olvastam a törvénytervezetet, ami a köztisztviselők és közalkalmazottak védettségét szüntetné meg. A parlament már megszavazta, miért is ne tette volna, így indoklás nélkül két hónap felmondási idővel bárki felállítható, bárhogy is végzi munkáját, bármilyen szakmai tapasztalata is van. Persze még Sólyom László mondhatja, hogy nem írja alá a törvényt. De ha aláírja, gyakorlatilag tényleg be kell fogni a száját mindenkinek, mert kipenderítik állásából, ismerve a fideszeseket, meg is teszik.
A szlovákiai magyarokat meg elég nehéz helyzetbe hozták ezzel a kettős állampolgársággal. Megígérték, igaz, de nem kellett volna megkérdezni a határon túli magyarokat is arról, hogy ez jó ötlet vagy sem?
Ma bedobták a Gerjementét, a Jobbik helyi újságját. Nem változott a stílus, viszont Korondi elvtárs egy szót sem szóét arról a bizonyos MSZMP-s tagságról. Amiről nem beszélünk, az nincs.
Steve!
Ez a vak görényes tanmese tetszett.
Hali!
Aisha

Lexx5 2010.06.04. 17:08:31

Kósa és Szíjjártó urak alaposan betettek a forintnak,a tőzsde minuszban,a nagy részvények a béka segge alatt,a gátak átszakadtak,hiába a pofázás,azért a víz az úr.De a lényeg nem ez.A lényeg,hogy vesszen Trianon.Vesszen!!!!
Szebb jövőt!
Lexx

Nutella80 2010.06.05. 11:10:59

Ez nagyon nagy baj, a Bajnai-féle válságkezelés már meghozta gyümölcsét, mert az első negyedévben beindult a gazdaság, erre egy barom nyilatkozat százmilliárdos károkat okoz az országnak, nem is beszélve a devizahitelesekről.
Mindenképpen azt akarják lekommunikálni, hogy mindent szarul csinált az előző kormányzat, hogy legyen mire hivatkozni, amikor nem tudják teljesíteni teljesíthetetlen választási ígéreteiket. Most nagyon mellényúltak. Ha ez így fog folytatódni végestelen végig, akkor jobb, ha levesszük a táblát, hogy : Magyarország.
Nutella
süti beállítások módosítása