CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Genetikus vagy csak átmeneti?

2007.07.16. 20:42 | CEG LED.huh - Josephin | 1 komment

A Surányi Dezső hazudik? Ki a Surányi Dezső? Ja, a professzor, vagy magántanár, vagy újságíró, vagy... Ez számomra teljesen mindegy. Nem igazán ismerem, de nem igazán szeretem, ahogyan ír, mégha olykor a téma jó is. Na, ez sem lényeges.

Nem szeretem a sommás ítéleteket. Általánosságban nem lehet senkit megítélni, nem lehet azt mondani, a Kék Újság megint hülyeségeket ír. Persze az is igaz, több helyen is lehet hülyeségeket olvasni. De az ember szelektál, vagy vitába száll a hülyeségek íróival. Ha van mersze.

Csodálkozom, hogy semmi reakció nem volt Györe Anett Ceglédi Hírmondóban megjelent soraira. Györe Anett ennyire nem érdekes? Lehet. Ezzel nem tudok vitatkozni. Nem is akarok.

Valamelyik nap baráti körben az ügynökmúlttal rendelkező emberekről beszélgettünk. Érdekes téma. Mi változott? Ma nem az állampárt „elitalakulatának” írják „szerelmesleveleiket” az emberek, hanem feljelentgetnek, névtelen leveleket írogatnak (névtelenül írogatnak?). Azért a blogot vegyük ki ebből a sorból. Zömében tisztességes alapállással működnek itt ügyeink. Véleményt meg muszáj mondani, ha tetszik, ha nem nem.

Amikor majd a Szabadság téren politikai nagygyűléseket fognak tartani, akkor is elmondjuk a magunkét. Apám mesélt keveset az előző rendszer működéséről, a párttitkárokról, a csinovnyikokról, a kiszolgálókról. De mennyivel jobbak a mai párttitkárok? Nyilván semmivel sem, akár Orbánt, akár Gyurcsányt nézem. Legfeljebb ma nagyobb a szabadság, nagyobb a szabadosság. De spiclik ma is vannak. legfeljebb nem az államnak jelentenek, hanem a kisfőnöknek, közepes főnöknek, nagyfőnöknek – remélt előnyök miatt. Változott valamit a világ? Ez a magyar nép vérébe ivódott? Nem lesz ez már másképp soha? Nagyon sajnálnám.

Josephin

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr22119227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radiusjan 2011.11.08. 00:27:39

Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell fogadni a javulás reményében az "ORVOS" IGAZSÁGOS GYÓGYMÓDJÁT, INDOKLÁSAIT! A LAIKUS (ha nem rosszindulattal,hanem együttműködve) elfogadja a gyógyító anyagot, kezelést, SZAKSZERŰ magyarázatot, akkor betegségéből KILÁBALHAT, esetleg ROSSZINDULATÚ MEGJEGYZÉSEI miatt magában RÖSTELKEDIK! AMIHEZ NEM ÉRTEK, bölcsebb nem szólni!
Surányi Dezső élete, szaktudása, munkája és erkölcsi, társadalmi tevékenysége az alapos ismeretekre, gyakorlatra épül. A tudománytörté- neti ismereteit és kutatási gyakorlatainak tapasztalatait nem pártpolitikai célra,hanem az értelmesebb,jobb élet segítésére szánja.Nem kell szeretni, de a leszólás a megszólaló(blogoló) igényét,( befogadóképességét, jobbulni, értelmesebben élni nemtudását ) jelzi. Mindenki avval köszön, amije van!. Szeretném, ha sok fiatal példát, erőt merítene az ilyen megalapozottságra épülő, SURÁNYIS, sarkos, egyértelmű kijelentésekre, amit nem kell változtatgatnia a szélfordulásoknak megfelelően...
süti beállítások módosítása