CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Mennyi polgármesterjelölt?

2010.08.14. 19:02 | CEG LED.huh - Josephin | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr512221514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Lancelot 969 2010.08.16. 10:10:00

Sziasztok!
Földi László
Nagy Tamás
Sós János
Bobál István
Petrényi Mihály
Krizsán Ervin
Gazdag felhozatal, nagy harc, kemény beszólások. Nem panaszkodhatunk, lehet kiből választani, csak az a kérdés, lesz-e kit választani? Olvasom ezeket a mindenféle bejegyzéseket, meg a hivatkozásokat, s elkerekedik a szemem, hogy a polgárok orra előtt miféle svindlik zajlanak, s mi észre se vettük eddig, vagy nem tudatosult bennünk.
Engem leginkább az ÖKOVÍZ főnökének fizuja zavar. 50 millát keresni úgy, hogy még a fizetésemet sem keresem meg, ez durva. Ki írja alá az ilyen szerződéseket? Mellesleg - ahogy hallom - nincs kifizetve teljesen minden, közüzemi számlák, meg juttatások önkormányzati fenntartású intézményeknek.
Láttam a listákat, érdekes emberek akarnak képviselők és polgármesterek lenni.
A Fidesz - mint mindig - mindent akar, Földi Laci is. A Fideszen belüli harc nem tett jót nekik, bár a most emlegetett korrupció gyanú még többet ront a helyzetükön. Takáts alpolgármester stílusa a régi. Lehet így választást nyerni? Amilyen erősen jobbos pártfüggőek a ceglédiek, biztosan, bár most azért kicsit érdekes lesz a végső küzdelem.
Úgy hallom, Kisfaludi Péter nagyon beteg. Mit hallottatok róla? Mindig a normális embereket eszi meg a fene!
Indítsuk el a Hajrá Györe Anett mozgalmat! Ilyen képviselőket akarok! Sokat! Ne sok vizet zavarjon egyik sem!
Sir Lancelot

Paga 2010.08.19. 12:59:30

Sokat elindúlt már a kezem a virtuális cerúza után, de számoltam 10-ig és úgy döntöttem nem reagálok, de most..... hát elszakadt a húr.
Az első gondolatom a polgármester és képviselő jelöltek ügyében,és az azok ellen,és mellett folyó polemizálásokról az a régi bölcs mondás mely szerint" ....a kutya ugat, a karaván halad..."
Soha nem hallottam még hogy bárki is nyilvánosan reagált volna az itt elhangzottakra.
Ha téyleg igaz ( és a nettre feltett iratmásolatok alapján tényleg annak látszik ) akkor miért nincs aki ezt a nagyérdeművel is tudatja? Vagy" ma nekem holnap neked" és " ne szólj szám nem fáj fejem". Igaz Én is csak "gyüttment" vagyok ebben a városban(35 éve),de döbbenetes az az itt élők érdektelensége.Úgy Gondolom Gubodi Ferencz óta Ceglédnek nem igazán volt érdemleges polgármestere,( kár hogy Ő meg Nagykőrösi volt)
Akkor kik is a jelőltek? A FIDESZ csapata tényleg gyengére sikerült(ami a megbízhatóságot illeti) A ceglédi függetlenek? Mitől független a Hazafias népfront volt vezetője, A Városi KISZ bizottság Agit-Prop vezetője,De Sós Úr is független ám, mint a volt MSZMP városi szervezetének osztályvezetője..És akkor jönnek a kisiskolások.Szép dolog a fiatalság, de hát egy város vezetéséhez némi bölcsességre is van szükség. Ügyvédbojtárok, " szoktam Cegléden is lenni","ambíciózus vagyok" képviselőkre bízni egy város vezetését azért több mint bátorság.
Tudjátok ezt csak azért írom le mert munkámból adódóan sokat mozgom a nagyvilágban,de szűkebb pátriánkban is. Biztom merem állítan ahol olyan vezetőket választottak akik nem csak a saját gazdagodásukat tartották szem előtt milyen jelentős eredményeket értek el.
Nem kell ám messzire menni Pld Nagykáta ahol ismeretlen a munkanélküliség,Albertirsa várossá való válása rövid ideje alatt a városközpontot rehabilitálta, még Csemő községben is az ambíciózus vezetésnek tudható be hogy országos hírnévre tettek szert.
Mi közel 40 ezres város ezzel a választékkal áltunk elő.
Sajnálom magunkat, mert ezekből fog felállni az új testület.
Nos hát ezért szakadt el a húr.
Választás után majd kielemezzük

Nutella80 2010.08.21. 15:38:10

Sziasztok!
Most aztán van választék. Nagy baj, hogy ilyen a felhozatal, a tejfeles szájú Krizsán Ervintől az egyszer már csúnyán megbukott Sós Jánosig.
Persze én azt gondolom, Földi Laci nyerni fog, az emberek még nem józanodtak ki, nem látják, hogy a fideszes diktatúra-kísérlet mindenki torkára rá akarja helyezni a kést. Október után komoly megszorítások lesznek, bár az is végiggondolandó, hogy ilyen erős fideszes kormánypárt mellett egy vidéki ellenzéki polgármester mit tehet.
Nehéz döntés lesz ez, de az biztos, érdemes lenne összehasonlítani a fideszesek négy évvel ezelőtti ígéreteit a valós történésekkel. Ugyan mi lenne az eredmény?
Nutella

Steve1 2010.08.22. 03:03:52

Nutella 80!
Baj az már van itt így is dögivel!
Lehet az, hogy én naiv ember vagyok, meg rögeszmés, de talán időszerű lenne elszámolni a négy év megvalósítatlan vágyairól!
Például: hadi park, városrehabilitáció számtalan kerékpár út, a belső strand újjáépítése, természetesen ezekre azért, mint tervekre az önkormányzat pénzt költött! No meg a sok konspirálás amelyeknek a vége nulla lett! Miért nem hír ami végül is hír, hogy a város vezetői ellen hány feljelentést tettek, és hányban nyomoznak? Ez titkos! Nekem személyesen nem Földi úrral van bajom, hanem azzal, hogy a város olyan dologgal bízta meg amihez nem ért, és sajnos még egyszer is megbízhatja, köszönet azoknak akik nem az alkalmasságot fogják nézni, hanem a pártszimpátiát! Talán azon is kellene gondolkodni, hogy a város adósságát lassan törleszteni kell! Miből? Van egy gyenge képességű jegyzőnk, aki úgy tűnik a város dogait képtelen kezelni! Kérem ez nem Újszilvás, ami oda sok volt az ide kévés! Lehet a város lakosságát egy újságcikkben lealázni, meddig? Addig amíg ezt tűrik a város lakói! Sajnos a város értelmisége passzív, a dolgok, csak addig érdekesek, míg számukra nem hátrányosak! Kellene újítani csak ahhoz a változás szelének kellene megcsapni a várost! Mondja meg valaki nekem mi a jó abban, hogy a pártok a listájukat teli tűzdelték pedagógusokkal? Egy tornatanárnál van a bölcsesség köve? Kétlem ! Keveslem a hozzáértő várost ismerő és vezetni tudó megfelelő ismeretekkel rendelkező közgazdát!! Van ezért mert renegát mindig van , aki átáll a másik oldalra! Csupán az a kérdés, hogy így mennyire hiteles? Van itt baj, és lesz itt még a
szarnak vérontása!
Üdv .Steve!!!

Nutella80 2010.08.28. 10:39:26

Szia Steve!
Érdekes lesz ez a választás. Tegnap olvastam a Panorámát. Földi azt állítja, nincs csődhelyzet, a többi polgármester-jelölt azt állítja, szarban van a város. A különféle számadatokról már ne is beszéljünk. Ha lenne esze a kispártok jelöltjeinek, akkor összefognának, s lemondanának egy javára, mert egyébként nincs esélyük a Földi ellen.
Jövőre meg fizetni kell már a hiteleket. Miből is?
Nutella
süti beállítások módosítása