CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Trianon

2010.06.06. 01:11 | CEG LED.huh - Josephin | 12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr212059661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lexx5 2010.06.09. 19:28:58

Ez most nem Trianon.A helyzet annál rosszabb!A helyzet ugyanis az,hogy Tűz van Babám!Jiri Menzel klasszikusa jut eszembe arról,hogy szakadás készül a helyi egypártban,azaz a helyi Fideszben.A Lóri meg a Norbi hátba támadták a Lacit.A Lóri akar a polgármester lenni.A Laci ezt rossz néven veszi,polgi akar maradni legalább a 2014-es választásokig.A Lóri meg a Norbi ezt nem akarják,ezért a Laci nagyon megharagudott.Helyi hatalmi harcok,tűzoltó egylet.Cegléd és az Ország,Cegléd és a Világ.Ez van,ezt kell szeretnünk,mi választottuk!!
Szebb Jövőt!!!!
Lexx

Batávia 2010.06.10. 15:34:28

Üdv!

Kíváncsi leszek az őszi önkori választásra, nálunk 10+4 fős testület lesz. A jelen erőviszonyokból kiindulva elképzelhető, hogy 10 egyénit de min. kilencet hoz a Fidesz, listán talán 2:2 MSZP-Jobbik, lehet egyik rovására a CFE is hoz egyet. A Fidesz választási reformja elég fura csökkenteni a parlament és az önkorik létszámát, de nincs összeférhetetlenség-gondolom Lázár és Kósa erősen lobbizott ellenne. Kik lesznek a polgármester jelöltek?
Fidesz: Tótin-Földi?
MSZP: Nagy T.?
CFE: Bobál? - úgy hallom ők is indulnak
Független: Csáky?
Jobbik: Pálinkás?
Egyéb: ?

qwertí 2010.06.11. 05:53:50

Hátba támadta a Tótin a Földit! Ezek után ki tud, ki akar bízni benne?

Olyan Polgármester kell a város élére aki ért hozzá és ki tudja jelölni a városnak a megfelelő fejlődési irányt!

CEG LED.huh - Josephin 2010.06.15. 22:39:47

És ki jelölje ki az irányt? Földi nem tudta, Tótin talán tudhatná. Talán.
Josephin

Steve1 2010.06.16. 00:19:54

Először is figyelemfelkeltés!
A nevem változott,egy, "sikeres" frissítés után, Steve1 vagyok!
Ki gondolja azt komolyan, hogy egy gyermekarcú kollégiumi nevelőtanár a legalkalmasabb a polgármesterségre! Ő a gyermekképű" Jágó",az intrikus!
Nem kellene már találni ceglédi embert polgármesternek? Gondolkozzatok el mikor volt utoljára ceglédi születésű ember a város élén! Itt ilyen alacsony az "IQ"a városban? Javasolni kéne valakit, csak ne legyen pártkomisszár, vagy felekezeti ember!
A listátok hiányos, indulna még a független Krizsán Ervin,és a régi "polgármester " Soós János! Lassan a városban minden felelős beosztást, bevándorlók töltenek be.
Mi a véleményetek az új iskolai posztamensről, " Unghváry", olyan szép, mint egy sírkőfaragvány! Lehet hogy egy sírkőfaragó készítette! Ennyire kicsinyesnek nem kellene lennie a városnak, az önkormányzatnak! Az még hab a tortán, hogy a homlokzat címer nem a mostani köztársaság címere, nekem az alkotó, Varga Gábor elmondta,hogy tévedett, de ezt nem vették észre, akkor senki sem reklamált . A címer a lovastengerész idejét időző angyalos címer.Ez ellen most nem szól senki. Ugyanúgy nem szól érte senki sem, hogy a tanáriszoba ablakából, a címer felett, lepedőn írt hirdetmény, bulira való felszólítása lebeg. az összkép így gusztustalan.
Ha már így, itt beszélgetünk javaslom foglalkozzunk többet a várossal, hiszen sok olyan esemény következik, amely megér egy misét!!
Üdv.: Steve!!!!!!!!

qwertí 2010.06.16. 05:55:33

Új elnöke van a helyi mszp-nek, a régiek eltűntek a vezetésből! Vajon változik majd valami? Tegnap a Nagy Tamás azt nyilatkozta, hogy „új arculata” lesz a pártnak! Vajon mire gondolt, és elég lesz-e?

Sir Lancelot 969 2010.06.16. 18:58:11

Sziasztok!
Igen, lehetne ceglédi végre polgármester, de ki? Sokáig kellene gondolkodnom, hogy találjak egy megfelelő nevet, de talán akkor sem járnék sikerrel.
Beszélhetünk a ceglédi ügyekről, de ez olyan unalmas város, hogy az ilyen apró viharok a biliben, hogy ki is lesz a polgármester (mindenképpen fideszes lesz), nagyon nem is számít. októberig még sok idő van, a fideszes kormány, ha ilyen tempósan folytatja a hülyeséget, akkor még a végén más pártoknak is lesz esélye az önkormányzati választásokon.
kíváncsi vagyok. hogy a jelenlegi képviselőkből ki kerül be a megcsonkított testületbe. Nem ártana már kiszórni a tehetségteleleneket.
Nagy Tamás sem alkalmas még polgármesternek. De fog „hiányozni” nekem Fehér Pista, Horváthné Valika, és a Giba Pista!!! JAJJJJJAJJJJJ!!!!
Na beszéljünk a Laskáról is. Jó koncertek lesznek. Ez biztos. A Várkonyival meg jól kicsesztek, mert akkor lesz a ballagás, s nem lesz parkolni a szülőknek! Tökéletlen hülye Földi Laciék! ennyire nem lehetnek figyelmetlenek, vagy nemtörődömök. Ha a saját kölykük járna oda, még a Rákóczi út is le lenne zárva nekik. Gyarló az ember. Meg hülye.
Üdv:
Sir Lancelot

galangal 2010.06.19. 12:10:49

Cegléden csak egyetlen ember jöhet szóba ha polgármesterről van szó. Petrényi Mihály. Azért kíváncsi lennék , hogy hogyan tervezi a Földi-Takács tolvajbanda a 3 milliárdos hitel visszafizetését és hogy miért is akarja a Takács olyan nagyon a VÁRVAG-ot megkaparintani magának, továbbá hogy mennyi bőr van még a Földi képén...Több tucat ügyészségi feljelentése ellenére még mindig szeretne tovább lopni....

CEG LED.huh - Josephin 2010.06.20. 15:53:20

Kedves Galangal!
Én még nem hallottam tucatnyi ügyészségi feljelentésről. Honnan veszed ezt? A VÁRVAG-ot a Takács meg akarja kaparintani? MIért is? Petrényi mint polgármester? Ez nem annyira vicces.
Josephin

noteszke 2010.06.20. 22:26:07

Szerintem – mint magyarföldi születésű jelenleg hongkongi lakos, de szlovák-tót-morva hármasállampógár’ - menjen vissza Rátóti Zoltán Ceglédre hozzátok pógármesternek, én így biztos befutó leszek Magyarfölödön és Középföldén is.
www.szabadfold.hu/itthon/hirek/gyuttment_szineszekbol_polgarmesterek
Most ezt komolyan gondoljátok, amit leírtok, az a fontos, hogy ki hol született, nem az, hogy jó vagy rossz pógármester-e?
40 éve még rendben volt mikor, a nem helyben született karcagi tanácselnök felszólalt a „falugyűlésen” és ez volt a reakció:
- Tudom, hogy engem itt gyüttmentnek tartanak… - kezdte volna
- Tanácselnök elvtárs, a fia lehet, hogy gyüttment lesz itt Karcagon, de maga itt még senki – szólt közbe egy kun atyafi.

galangal 2010.06.20. 22:52:41

cegledierdekesseg.mlap.hu/ Kedves Josephine olvasd el mind az 5 oldalt.....Ez csak 1 a majdnem 50 feljelentésből ami az ügyészségen van jelenleg.....Miért akarja Takács a VÁRVAG-ot??!?!?!?! Pontosan azért, hogy ezek a simlisségek ne kerüljenek napvilágra...Földi urat pedig nem véletlenül ültették át a parlamentben a KDNP-hez, még a FIDESZ sem akarja bemocskolni a kezét miatta.....Petrényit nem viccnek szántam, bár nagyon meglepődnék ha szegény elindulna a helyhatóságin azok után amit vele műveltek. Így jár az aki nem lopni hanem tenni akar...

Nutella80 2010.06.21. 18:33:39

Hát, én most csak kapkodom a fejemet, hogy miket olvasok itten. Ötven ügyészségi feljelentés, és ezt eddig nem hozta az országos média?!! Ezen azért nagyon csodálkozom. Megnéztem én is ezt a bizonyos dokumentet, de ez még semmit nem bizonyít. Nem gondolom, hogy a Földi Lacit védeni kellene, de azt sem, hogy lezárult eljárás vagy érvényes bírósági ítélet nélkül el kellene ítélni, hogy lopott, csalt, hazudott. Ez méltánytalan lenne, s neki is épp úgy jár az ártatlanság vélelme, mint bárki másnak. Ez a feljelentés lehet magánvádas is, hiszen nem hivatalos közeg bejelentésére indult el valami, ha elindult. A mai jogállamiság intézményeit ismerve talán nem is lesz ebből semmi, a KDNP nem fogja engedni, hogy legyen, még ha esetleg van is alapja. A Takács meg jó ra tett a Petrényivel, mert nem fogja hagyni magát, ahogy hallom, kemény pasi, már-már olykor fafejű. Hogy ki is tudná kideríteni a sumákságokat, ha történt ilyen, nem tudom, ki lenne. De kíváncsi vagyok.
Nutella
süti beállítások módosítása