CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Ki lesz a polgármester?

2010.09.15. 20:32 | CEG LED.huh - Josephin | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr242298924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve1 2010.09.15. 23:54:19

Barátaim!
Van tippem, hogy ki lesz a polgármester, az lényeges dolog lenne,hogy azért egy , a szavazók által jelentősen megerősített személy legyen! Az viszont már jelentős bonyodalmakat okozna a városnak, ha minimális előnnyel nyerő, és többséget a háta mögött nem tudó személy nyerne! Az Ceglédnek katasztrófa lenne!
Példaként, egy kormánypárti polgármester, és kisebbségi kormánypárti önkormányzat, katasztrófa a város szempontjából!
Fordítva, egy nem kormánypárti polgi. és kormánypárti önkormányzat, ugyanúgy. Ahogy én látom mindkét lehetőség esélyes! Nem látom a konszenzus lehetőségét, mert az elmúlt négy évben az indulatok nagyon elszabadultak! A képviselőjelöltek tv szereplése, eddig úgy tűnik, persze ez még változik, nem volt nyerő a Fidesz számára. Érezhető a pártfegyelem betartása, az ennyit erről, ne többet, majd jön a főnök, és majd megmondja a tutit! Vannak igen kreatív, a városért, a városban gondolkodók! A baj viszont az, hogy az emberek nem képviselő egyéniségekben gondolkodnak, hanem pártokban!
Összegezve, itt szerintem nem a polgármester személye a leglényegesebb, hanem a testület összetétele! Az lenne az érdekes amikor nem a pártfegyelem működne, hanem a józan ész!
Üdv,: Steve!!!!

Nutella80 2010.09.16. 21:15:57

Szia Steve!
Úgy van igazad, ahogy írod. De elég értelmes lesz-e a nép?
vannak kétségeim.
Nutella

qwertí 2010.09.19. 07:07:53

A jó megoldás egy Nagy Tamás-Bobál István-Tótin Lóránt vezetés lenne! Igy béke és fejlődés lenne a városban.

Sir Lancelot 969 2010.09.19. 13:34:58

Hát, ez a megoldás nem valószínű, hogy összejön. Tótint megregulázták, s érthető, hogy nem akar elesni annyi lóvétól, így beáll a sorba. Én úgy látom, szégyelli, de a pénz nagy úr. Én is azt mondom egyébként, hogy a Földi Lacit csak úgy lehetne legyőzni, ha a többi jelölt összefogna, s egy mögé állna. Persze ez nem fog megtörténni. Az is valószínű, hogy most nem lesz olyan erős fideszes győzelem, de Földinek az is elég, ha egyharmadnyi szavazatot megszerez, mert a többi szavazat megoszlik a többi jelölt között, így nincs esélyük.
Az már érdekes kérdés, hogy az egyéni jelöltek közül kik, milyen pártarányban kerülnek be a testületbe. Ez sülhet el jól is, meg működésképtelenné is teheti a várost. Az biztos, hogy nem szabad fideszes többségűnek lenni a testületnek, mert az is halál.
Lancelot
süti beállítások módosítása