CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Földi László lesz a Fidesz polgármester-jelöltje

2010.06.26. 15:15 | CEG LED.huh - Josephin | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr102111095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve1 2010.06.27. 20:48:23

A rendszerváltás 20.-k évében ismét kiderült, hogy milyen demokrácia is van kis hazánkban! Igaz,hogy Földi urat a helyi Fidesz leszavazta, és Tótin urat jelölte 46:39 arányba polgármester jelöltnek, de mivel Földi úr a választókerület elnöke, kifogással élt. Megteheti, így Őt az" ÖVEB", lehet utána nézni, mi az , végül is jelöli a város polgármesterének! Demokrácia, óh , egy városban működő párt ennyire szuverén! Földi úr nem nyilatkozik, mi volt a kifogása Tótin úrral szemben, egy a lényeg Ő lesz a jelölt! Hogy is van ez, nekem jár a polgármesterség az alkoholizmus ellen ez a terápia, meg ezen túl csak jól jön az az ötszázezer amit felveszek az országgyűlési képviselőség, és három bizottsági tagság mellett, és így a városra is van időm!
Ne ugasson senki sem a magánéletembe, mert itt én vagyok a sztár!
Most vagyok egyre kíváncsibb Meggyvágó észrevételére, de Ő hallgat, pedig eljött a jólét, a csoda, a Kánaán!
Nem vagyok Tótin imádó, már írtam, Ő a gyermekarcú " Jágó"! De! Ez így pofátlan dolog, akkor amikor a város egyik politikai szervezete jelöl valakit akkor aki vesztésre áll az megfúrhatja! Sőt magát teheti a helyébe!
Én mos azt sem tudom, hogy Földi Úr melyik párt tagja, mert a parlamentben a KDNP frakcióját gyarapítja, itt meg a Fidesz nevében intézkedik! Ha úriember lenne előadná, azt, hogy mivel fúrta meg Tótin urat De Ő nem az , Ő csak egy sima " alkesz"! Lehet itt ok az elmúlt négy év elszámolása is! Lehet az is érdekes, hogy hogyan lehet eladni, kb. 1 hektár beépített területe, egy felső középkategóriájú családi ház árában! Azokat az okmányokat, melyeken Nutella csodálkozik, azokat a szél azért csak úgy nem fújdogálja a város utcáin! Ezekről is számot kellene adni! A jelöltség egy túlélési lehetőség!
Csak az a szomorú, hogy majd jönnek a választások, és a 2/3 ismét agy nélkül fog gondolkodni!
Kell nekünk fesztivál, pompa, paláver, butítás. a város meg úszik az adósságban!
Kellene már valaki aki a városért, nem pártérdekért, a város javára tevékenykedik!
Üdv.: Steve!!!!

galangal 2010.06.28. 07:43:46

Kedves Steve!!! A város nem csak az adósságban úszik, hanem úgy alapjában véve is úszik, mivel az 500 milliós csapadékelvezetési beruházását is sikerült elcseszniük....(a rossz irányba lejt a rendszer) a házak egy nagyobb eső után a vízben állnak még a G1-es pl. üresen csordogál......és igen léetrehozták a Városfejlesztési Kft.-t akinek a "vezetője" egy 25 éves frissdiplomás. Ő fogja a 618 millós városrehabilitációs beruházást levezényelni Takáts L. "segítségével". A VÁRVAG miért is van akkor??? Petrényin keresztül nem tudnak lopni így hát egy másik céget kellett létrehozni. Gusztustalan ahogy hülyének nézik az embert......

galangal 2010.06.28. 10:13:14

hvg.hu/itthon/20100625_cegledi_laktanya_botrany

No comment!!!!!!! Minden itt van feketén- fehéren

Nutella80 2010.07.01. 13:30:13

Ez bizony szomorú. Miről is beszélnek a fideszesek? Ezt eddig is tudtuk, hogy kőkeményen rátelepedtek a gazdaságra, de hogy a törvénytelenség, meg a hazudozás sem számít, az már nagy baj.
Nutella
süti beállítások módosítása