CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

A VÁRVAG hangneme

2009.12.14. 19:08 | CEG LED.huh - Josephin | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr501598008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutella80 2009.12.16. 22:23:25

Kedves Csikar!
Pontosan nem tudom mire gondolsz. A VÁRVAG honlapját megnéztem, s elolvastam a legutóbbi bejegyzést. Talán ez lehet az.
Én nem tudom ebből eldönteni, hogy kinek van igaza, a hölgynek-e vagy a válaszolónak, az önkormányzatnak.
Az biztos, ilyen hangnemben nem lehet, nem szabad a közt képviselő akárkinek megnyilvánulnia.
A mai világban példabeszédeket tartani arról, hogy kinek mi a kötelessége, kinek milyen adófizetési kötelezettsége van, kissé durva. A VÁRVAG főnökének fizetésével, még ha büszkélkedik is vele, hogy kevesebb, mint elődjének, nyilván nem kell szükséglakásba vagy önkormányzati bérlakásba vonulni.
Mindenki oldja meg a problémáit, s ne a közösségen élősködjön. Igen. Ez egyszerűen hangzik. De ezt ne egy önkormányzati cég vezetője mondja meg, aki bonus, meg malus, meg egyéb még mindig sokkal többet keres, mint kellene. Persze értem én a magyarázatokat, hogy miért is, ami jól hangzik. De nem hiszem, hogy a munkaköri leírásában benne van, hogy az egyébként is nehéz sorba jutott embereket (s mindegy, hogy önhibájukból vagy az élet kegyetlenségéből adódóan jutottak oda) kioktassa egy paprikajancsi. Mert ő ezek után csak paprikajancsi lehet, s nem egy felelős vezető.
Kedves Csikar!
Ha erre gondoltál, akkor igazad van, s Petrényi úr elcseszte a kezdeti előnyét, amit a Horváth Józsi féle kirohanással szerzett. Ő is csak dumagép, mint a többi.
Jó éjt.
Nutella
süti beállítások módosítása