CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Ki lesz a befutó jövő vasárnap?

2010.09.26. 12:20 | CEG LED.huh - Josephin | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr932324105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerry© 2010.09.27. 17:40:14

Számomra majdnem hogy "mindegy", mivel nincs favoritom, csak azt remélem, hogy a város érdekeit fogja nézni, kicsit rendbe hozza a pénzügyi helyzetét (meg esetleg a belvárost:).

Nutella80 2010.09.29. 19:31:12

Nekem sincs favoritom, de nem mindegy, ki nyer vasárnap. Takáts Laci írta a szórólapján, hogy kezelték az előző MSZP-s városvezetés által felhalmozott adósságot, s az ő regnálásuk idején fejlődésnek indult a város. Hová ? Merre indult?
Ez azért a pofátlanság határát súrolja.
Arról is kellene beszélni a botcsinálta történésznek, hogy a külföldi tanulmányutakból (Kína, Dánia, USA, Németország) mit profitált a város. Mert szerintem semmit. Túl sok kétségem nincs, hogy Földi Laci megnyeri a választásokat, nem azért, mintha olyan jó lenne, hanem mert a többi gyenge, s elaprózzák a szavazatokat. Össze kellett volna fogniuk, bár akkor sem tudnám igazán, hogy kire szavaznék.
Azokra az ügyészségi vizsgálatokra is kíváncsi vagyok, vajon mi lesz az eredmény. Gyanítom, nem sok, eltussolják, mert most ez nem fér bele a baloldal elleni elszámoltatásba.
Annak viszont örülök, hogy a Hagyó Miklós-féle emberek valóban rács mögé kerülnek.
Láttam valamelyik nap a riportot a 2006-ban megvert lánnyal, aki hatmillát kér az államtól a rendőri atrocitások miatt. Az indok: pszichésen sérült, s mivel a rendőr a veséjét ütötte meg, azóta többet pisil.
Én meg beszarok, hogy mit el nem lehet hitetni ebben az országban. Ezért nekem is jár legalább hatmillió, de mivel ez nagyobb dolog, talán több. Bizonyítékokat emberek! Bizonyítékokat!
Készül a diktatúra! Fasza lesz!
Nutella

Steve1 2010.09.29. 22:43:48

Nulella!
Egyet kell veled értenem, és most értem meg igazán, hogy hogyan jutnak emberek olyan szerephelyzetbe, hogy minden önkontroll nélkül, képesek, jelen esetben politikai okok miatt, totál hülyét csinálnak magukból közönség előtt, amire még büszkék is! A polgármester személyét, nem tartom kétségesnek, hogy ki lesz! A megvezetés, "megaszomszédasszonyaztmonta" alapján fognak emberekre, akár mérget venni is, olyan emberekre akiket az éltbe sem nem látták, és nem is hallottak.Majd azokra fognak szavazni! Miért mondom ezt? Azért mert a képviselöjelöltek, csak virtuálisan akarnak a városért tenni valamit is.Az egyik jelölt kamerákat akar a vandálok ellen felszerelni, ami már félig kész is, de az agyában meg sem fordul, hogy mint kollégiumigazgató, néha ki kellene menni az intézmény elé, és helyretenni a tanulóit ne tegyék tönkre a Gubody kertet, ne törjék le a padok támláját, ne legyen a környék tele csikkel, és szotyolahéjjal! A másik meg szóról szóra magát behelyettesítve elmondja polgármesterjelöltjének a szövegét, mint saját elképzelést! Mit ne mondjak a képviselőjelölteket meghallgatva, az összeset, hát jó szándékkal találnék tíz arra érdemes jelöltet! A távolság, meg az idő megszépíti a dolgokat! Mos ezt tapasztaljuk az elmúlt négy évben fungáló képviselőink öndicséretén! Mennyibe került Takáts úr vizionálása a hadi parkról légópincéről, mélygarázsról, kőr forgalmakról lámpás útkereszteződésekről, lakóparkról, kerékpár utakról? Ezt számon kéri valaki is rajta, Nos ez a sikertelen ön megvalósítás! Nagyon határozott volt Györe kisasszony, Füléné, igaz hogy négy évig nagyon csendben voltak, elég lett volna, csak az ujjukat elküldeni szavazni! Én nagyon szeretném azt hogy a városnak olyan testülete legyen, ahol nincs többség, sem paktum! Az lenne jó a polgármesternek minden esetben alkuval kelljen vezetni a várost! Azért az alku ne a résztvevők zsebére menjen, hanem a város javára!
Üdv.: Steve!!!!
süti beállítások módosítása