CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Kampány

2009.11.08. 23:19 | CEG LED.huh - Josephin | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr51510412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

princeps 2009.11.09. 17:00:20

Mit tudtok? Kik a jelöltek Cegléden?

Nutella80 2009.11.10. 21:06:26

Kedves Princeps!
Te tudsz valamit? Én csak ennyit:
Nagy Tamás-MSZP. Földi Laci-Fidesz. Korondi Miklós-Jobbik.
Földi vagy Korondi? Csak ez a kérdés. Egyik sem lenne jobb a másiknál. De ez a felhozatal.
Üdv:
Nutella

princeps 2009.11.10. 22:17:54

Én Földi helyett Ferenczit vagy Tótint hallottam, de a helyi Fidesz honlapon még nem láttam semmit!

Nutella80 2009.11.10. 23:14:43

Ferenczi talán szeretne, Tótin meg az önkormányzatnál maradna. Én úgy tudom. Azt beszélik, Földi a jelölt, sajnos országgyűlési képviselőnek és polgármesternek is. Pedig egy poszt se ment rendesen neki, kettő főleg nem fog. Ferenczi és Tótin még túl fiatalok.
A Jobbik még bekavarhat itt a végeredménybe, Cegléd nagyon jobboldali város, a jobboldali szavazók még képesek lesznek Korondi Miklóst bejuttatni a Parlamentbe.

Üdv Ottóka!

Én díjazom az értelmes és normális beszédet, úgyhogy: üdv a társaságban. Kár, hogy a moderátorunk nem valami közlékeny mostanában.

Nutella

AishaGord 2009.11.12. 22:03:31

Sziasztok!
Már elkezdődött a kampány, figyelem az országos sajtót. A Fidesz elég magabiztos. jobban, mint kellene, pedig a Jobbik még alaposan betarthat itt mindenkinek.
Helyben én is azt hallottam, mint ti, Földi, Nagy Tamás, Korondi.
Kíváncsi vagyok, mikor fog bevadulni a kampány. Mert biztosan be fog vadulni. Kíváncsi vagyok, hogy az MSZP képes-e még valamire. Az SZDSZ kihullik, s szerintem az MDF is, főleg, ha sokan mennek el szavazni.
Aisha

Steve. 2009.11.13. 00:54:27

Hölgyek!
A kiváncsiságotok határtalan!
Foglalkozzunk a helyiekkel! A szocialisták végre meg mertek nevezni egy olyan embert, aki az ellenfeleinek sok kellemetlenséget okozhat. Ez már nem önkormányzati ülés lesz, ahol Földi és Takáts urak gúnyosan és kioktatóan leültessék. Lesz számukra egy-két kellemetlen kérdés!
Takáts úr más irányba indul. Magánélete rendezetlen, és ha kritika éri, mindig erre hívatkozva elutasító!
Földi úr már bizonyított,Ő az az egy csak egy legény a puszta földön, égen, akit nevelte az egyháza,és pártja. Elképzelhetőnek tartom, hogy a pártja élindítja polgármesternek vagy hogy. képviselőnek. a kettő egyszerre nem megy, a FIDESZ kisebb parlamentet akar, és ezért a poziciókból kell jutni mindenkinek! Ezért , ha indítják szerintem inkább országgyülési képviselőnek, és ott is listán! A sas legyek után nem kapkod, és így Korondi úr listán már képviselőnek tarthatja magát!
A nagy kérdés Tótin úr és Ferenczi úr helyzete! Mindkettő karrierista, sőt az egyik technokrata! Úgy látom a Tótin, és Klément Borképviselő a helyi favorizált, mert nem lesz két alpolgi. Ferenczi úr a tágabb látókörével,( kőzgazda, jogász), és egy jó segítővel legyőzheti a pedagógus borász párost.
Persze ez így egy fikció! A kérdés az teret kap-e a demokrácia, vagy a központi hatalom dönt!
És még midig nincs országgyülési képviselőjelölt!
Nos álmodjatok erröl, ( ez cinizmus)!
Jó éjszakát!!!
Steve!!!!!!
süti beállítások módosítása