CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Hitelváros - Cegléd

2010.05.05. 19:11 | CEG LED.huh - Josephin | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr131977158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AishaGord 2010.05.09. 13:50:35

Más jellegű hír: Aratóné Jutka másodfokon megnyerte a munkaügyi pert. Nem kívánta visszahelyezését a méltánytalanul eljáró igazgatónő által vezetett Táncsics Mihály Általános Iskolába. A kártérítést a törvénytelenséghez segédkező önkormányzatnak kell megfizetnie.
Aisha

CEG LED.huh - Josephin 2010.05.10. 23:16:10

Ez örvendetes, egyben nagyon szomorú is. A józanságot nem lehet bírósági ítéletekkel megalapozni. De ebből sem fog tanulni senki. Egyre kevésbé.
Josephin

Sir Lancelot 969 2010.05.12. 13:10:31

Sziasztok!
Olyan régen olvasom már ezt a blogot, de csak most értem oda, hogy legyen elég kedvem írni is. Elképesztő volt egyik-másik bejegyzés, meg a reakciók is, minden jobb és bal körül forgott, persze sok hülyeséggel megspékelve.
De ez már a múlt. Fontosnak tartom tudatni, én egyik párthoz sem tartozom, így független és elfogulatlan a véleményem.
Az tetszik itt, hogy Ceglédről is sok szó esik, bár tudom, hogy nem lehet az országos politikát kirekeszteni.
Én is azt mondom, hogy Orbán Viktor kezében most ott a lehetőség, hogy csináljon valami jót, de ez nem egyszerű. Persze nem sajnálom, még nem is miniszterelnök, de ő és pártja prominensei máris nekirontottak Simor andrásnak, az MNB elnökének és Sólyom László köztársasági elnöknek. Nem jó üzenet ez senkinek sem. Az MNB elnökének lenni az egyik legfontosabb beosztás ebben az országban.
Most olvastam, az egyik hírportálon, hogy az első negyedéves GDP-adatok emelkedést mutatnak, az ország gazdasága kezd helyreállni, függetlenül a Fidesz nyolcéves gettólázítós politikájától, függetlenül az MSZP-s lenyúlásoktól, függetlenül a világgazdasági válságtól. Ez részben Bajnai műve, bármit is mondjanak róla, meg a hurráoptimizmus is besegített, hogy végre kormányváltás van. Hogy végre-e vagy sem, persze majd kiderül. Nehogy elszálljunk, mint Sthol Buci a fenenagy optimizmusunkkal.
Ami Aratónéval történt, az pedig gyomorforgató. Én persze hinni akarok az igazságszolgáltatásban, s remélem, most tényleg igazságot szolgátattak. Hallottam a körülményekről is, ahogyan ez megtörténhetett a Táncsicsban. Tényleg nem tanultak a Kozma-ügyből a jelenlegi vezetők.
A hitelváros pedig találó elnevezés. Szakmámból adódóan is tudom, hogy a kötvénykibocsájtás nem csodaszer, csak elodázása a problémáknak. Persze ez a mai közélet tökéletes lenyomatát is érthetővé teszi. Akik összehozták az adósságot, egy részük még ma is a testületben ücsörög, büntetlenül. A fideszesek tovább gyarapították a tartozást. Érthetetlen, hogy mi szükség volt hitelből játszótereket építeni, de az is érdekes, hogy az önkormányzati cégeknél kik dolgoznak, s mennyiért.
Hát, ha lesz időm, majd még írok. Ha lesz, aki válaszol.
Üdv:
Sir Lancelot
süti beállítások módosítása