CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Kitüntetés

2010.03.18. 21:51 | CEG LED.huh - Josephin | 7 komment

Béres Karcsi bácsi megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdem Kereszt kitüntetést.

Én gratulálok neki most. Így.

Ki lett a Gubody-díjas?

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr51850937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

princeps 2010.03.18. 22:59:38

Én is gratulálok Karcsi bácsinak! A Gubody-díjat pedig egy vasutas kapta, aki a CVSE egyetlen ma is élő alapítója (sajna a nevére nem emlékszem).

Steve. 2010.03.19. 01:12:14

Gratulálok minden kitüntetettnek, így Béres Károlynak állami kitüntetéséhez, valamint Katona Lajosnak, Gubody-díjához!

Nutella80 2010.03.20. 16:44:00

Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok, gratulálok Béres Karcsi bácsinak és Katona Lajos bácsinak.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy Katona Lajos bácsinak inkább sportdíjat kellett volna adni, hiszen a Gubody-díj szellemisége egészen másról szól (vagy kellene szóljon). Sajnos az is sokat ront a helyzeten, hogy Katona Lajos rokonságban áll (felesége által állítólag) Tótin Lóránt alpolgármesterrel, s innentől kezdve a nem helyén kezelt díjazás sajnos már nem teljes értékű.
Persze volt már ilyen, tanárok kaptak eddig Gubody-díjat, iskolaigazgatók díszpolgári címet... Ez az önkormányzat sem veszi sokkal komolyabban a díjazásokat, mint az előzőek, pedig nyilván sok olyan ember él Cegléden, akik a többletmunkáik, szervezéseik, kiemelkedő teljesítményük alapján érdemelnének kitüntetést, s nem feltétlen azok, akik talán jók a munkájukban, a munkahelyükön, de semmi kiemelkedőt nem nyújtottak.
Bocsánatot kérek, nem elvitatni akarom senki érdemét, de Katona Lajos esetén a sportdíj dukált volna (talán), s nem a Gubody-díj, amely elméletileg kiemelkedő művészeti, kulturális, szellemi tevékenységnek az elismerésére szolgál.
De ne csodálkozzunk ismét, még el kell telni ötven évnek, hogy a helyére kerüljenek a dolgok.
Még egy pillanatra visszatérve a választásokhoz. A Fidesz és Földi Laci győzelme szerintem nem kétséges, én viszont csodálkozom az embereken, akik gyakorlatilag semmiféle konkrét érvet sem tudnak felhozni választottjuk mellett, s a többi ellen, tehát abszolút érzelmi alapon döntenek majd áprilisban. Számomra ez megdöbbentő és siralmas, hogy a magyar társadalom zöme tökéletesen alkalmatlan a gondolkodásra, az érvek meghallgatására, az elemzésre. Innentől kezdve nincs miért vergődni, a legnagyobbat hazudó-ígérő párt nyerjen, s kész, felesleges ennyi pénzt kidobni az ablakon.
Még az is jobb lenne, ha a mezőn, fakarddal megmérkőznének, s a legjobbé a hely a parlamentben. Istenem, de szép világ lenne ez!
Üdv:
Nutella

princeps 2010.03.20. 17:33:41

És a születési arisztokráciához mit szólnál? :)
De komolyan! Sosem a személyes kvalitások alapján döntenek az emberek, hanem főleg a támogató párt aktuális megítélése számít. Nézd meg mennyit kapott Cegléden Réti Miklós az egyes választásokon, attól függően, hogy éppen milyen párti volt (MDF-MIÉP-FKGP), és az mennyire volt éppen népszerű, pedig ő végig ugyanaz az ember maradt!
Nyilván ezért nem túl érdekes, hogy most ki a Fidesz jelöltje, mert úgyis győz. Csak éppen ezért most lett volna lehetőségük a fiatalításra, hiszen egy új ember is nyerne, nem csak az ilyen "nagy nevek", mint Földi.
De hát ez legyen az ő problémájuk, mi pedig örüljünk, hogy már megint 2 ceglédi fog ülni a parlamentben (hiszen Korondi listáról tuti bejutó)...

Lexx5 2010.03.20. 19:25:30

@princeps: Én nagyon örülök!!!Két ilyen derék ceglédi a parlamentben...A XXI.század elején...Büszkék lehetünk,azt kapjuk,amit érdemelünk.Ennél lejjebb már csak Mucsa van.Vagy már ott vagyunk mi is?!Nekem teljesen mindegy-mondaná néhai Alfonzó.És talán én is.

Nutella80 2010.03.21. 11:08:26

Hát igen, Princeps! Az se semmi lenne, meg lehetne örökölni még a parlamenti helyeket is. A vér szava! Lassan ide is eljutunk.
Abban meg teljesen igazad van, hogy a Fidesz színeiben egy teáskanna is nyerne.
Üdv:
Nutella
süti beállítások módosítása