CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Gerjemente - a Jobbik nagyon küzd

2010.03.06. 15:36 | CEG LED.huh - Josephin | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr741813725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutella80 2010.03.07. 18:48:46

Sziasztok!
Mostanában nagyon elfoglalt voltam, nem volt időm és erőm írni, de olvastalak Benneteket. Nagyon nem volt nagy a forgalom, pedig sok minden történik a városban.
Ez a kampány szörnyű, elmegyek minden rendezvényre, már csak kíváncsiságból is, s végre nagyon komoly állampolgárnak számítok, mert mindenütt a kopogtató-cédulámat akarták elkérni, s mindenütt nagyon szerettek.
Végül Malya Carmennak adtam, mert a többi közül egy sem érdemelte meg, nem érdemelte ki.
Korondi uram nagyon nagy hazafisága bizony nem nagyon ment le a torkomon, az ő hite bizony megakadt már itt néhány ember torkán, s nagyon benne volt az ő keze a Reformátusoknál a balhékban, meg hát tudjuk, a Táncsics ügyeiben is vezérszónok volt, mint Wass Albert rajongó.
Olvastam ezt a Gerjemente nevű szörnyedvényt is, és én is tényleg láttam az Zsuzsika óvodavezetőt, meg az Arany Zsoltot is. Arany Zsoltot nem kell bemutatni, de ez a Zsuzsika érdekes jelenség. Nagy kommunista volt az előző rendszerben (megváltozott-e ugyan?). A gyerekeink a Pesti útra jártak, s akkor még nagyon a Várkonyi mellett agitálta a szülőket. Kozma Attila igazgatása alatt történt ez, nyilván érthető is, hogy ez a jóasszony így akarta, s nem ajánlotta az egyházi intézményeket. Mára persze már nyilván megtért, s azért a refi a céliskola, bár ebben azért nyilván Korondi feleségének is lehet valami része.
Zsuzsuka drága olyan hithű, mint eddig volt. Ezt a nőt már régen le kellett volna váltani a posztjáról, de valamiért minden önkormányzatnál kibújik a hurokból.
A Fidesznél meg azt hallottam, nagy belső csaták zajlanak. Hogy ki ki ellen, azt nem tudom pontosan, de a fiatalok nem egyeznek az öregekkel.
Az MSZP-nél is ez van, de ez nem jelent semmit, Nagy Támást csak kísérgetik az öregek, akiknek szintén már régen el kellett volna tűnni a közéletből.
Hajnalka édes meg nem tudom mire vágyik, mit szeretne. Nem hinném, hogy neki komoly esélye lenne.
Korondi és Földi bent lesznek a parlamentben. Hogy ez nekünk miért jó? nem tudom. El akarok menni szavazni, de hogy kire? Halvány fogalmam sincs.
Sziasztok! Írjatok már, hogy többet tudjak én is arról, mi van Cegléden.
Üdv:
Nutella
süti beállítások módosítása