CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Kék Újság - válaszok?

2007.05.30. 18:04 | CEG LED.huh - Josephin | 21 komment

Ma én is meg vettem a Kék Újságot, pedig nem szoktam. Nem azért mert narancssárga, vagy piros, vagy kék, hanem mert unalmas. Valószínűleg tényleg Krizsik úr ír a legjobban. Berényi úr cikkéhez nem szólnék hozzá, én személyesen is ismerem őt. Nem tudom, mi volt a szándéka, de remélem a blognak csinált reklámot ezzel.

Viszont a városházi tudósításokban találtam néhány dolgot, amely megkapta a szemem. Válaszokat. Hörömpő Annamária dicséreteit nem idézném. Jobb lesz az úgy nekünk.

Dr. Fülöp Hajnalka azt nyilatkozta, a Táncsics igazgatójának megválasztásánál korántsem született olyan konszenzus, mint a jegyző esetében. „A jogi és ügyrendi bizottság megvizsgálta az ügyet, és szabályosnak találta mind az iskolaigazgatói pályázat kiírását, mind az eredményét.” Erre mit is mondjak? Örülünk neki, hogy minden szabályosnak találtatott, bár senki nem ezt vitatta. Érdekes a fogalmazás, Dr. Fülöp Hajnalka „ügyről” beszél, amit meg kellett vizsgálni. Szóval, volt ügy? És meg is vizsgálták? Nem a jogszerűséggel van a gond (bár ha valaki független szakértőként megvizsgálná a benyújtott pályázatokat, rögtön látná, olyan adatok szerepelnek RM pályázatában, melyeket csak az önkormányzat közreműködésével szerezhetett meg. Tehát a tisztességes verseny már kilőve, bár ezt a törvény iskolák esetében (még) nem szabályozza.) RM. a tantestület szakmai döntése ellenére lett igazgató, nem szakmai többségű (inkább jelentős kisebbségű) oktatási bizottsági javaslat alapján, melyet a szintén nem szakmai többségű (inkább kisebbségű) testület pártpolitikai indíttatásoknak engedve megszavazott. Tényleg nem törvénytelen, csak nem szakmai a döntés, tisztességtelen a pedagógusokkal szemben, s erkölcstelen a személyes érdekek érvényesítése miatt. Dr. Ferenczi Norbert helyeselte RM. kinevezését. Miért? Azt már nem mondta el. Így ezen alapon nagyon nem érdekel senkit, hogy a Ferenczi úr mit helyesel. Az összefonódás ismert, de annyira sem méltatta Cegléd polgárait, hogy legalább az indoklás látszatával próbálkozott volna.

A gazdasági fejlesztési program részleteiben már ismert (persze most sem lettünk okosabbak), s a Fidesz át fogja vinni, mégha nem elég konkrét is, mégha nem eléggé részletes is. Ennek a testületnek elég vázlatosan ismerni a dolgokat (vagy taáln még azt sem), úgyis megszavazzák pártfegyelem alapján. Kezeket magasba. Jaj, dehogy, nem jól mondom, „igen” gombot megnyomni, nem beszélni, nem kérdezni...

Akkor meg tényleg ne bohóckodjunk a demokráciával. Felesleges.

Tehát az önkormányzat válaszolt. Elégedettek vagytok? Mint ceglédi állampolgárok, akik itt éltek ebben a városban, megkaptátok a megfelelő válaszokat? Én nem. És továbbra is úgy érzem, vagyis tudom, nem akarnak válaszolni, mert akkor be kellene ismerni, hogy ez egy, hogyan is mondjam finoman, nem a legtisztább játék. De majd forszírozzuk tovább a kérdéseinket, hátha csak lányos zavaruk miatt nem kerekedtek ki eléggé a mondatok.

Josephin

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr3889469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semmiskin 2007.05.30. 18:38:09

Igen elszomorító, amikor iskolaigazgató választásnál a szakmaiságot háttérbe szorítja a politika. Hova jutottunk a rendszerváltás óta? Már ez az igen "alacsony" beosztás is politikai játszmák tárgya. Egyébként nem egyedi eset. Nézzünk körül városunkban (pl Kereskedelmi iskola) vagy tekintsünk vissza a Várkonyi korábbi igazgató választására.!Emlékszem egy korábbi iskolaigazgató választásra (az iskola neve nem fontos) ,mikor a pályázatokat éppen csak megírták a pályázók és a megyei önkormányzat alelnöke vette a fáradságot, hogy leautózzon az iskolába és kérdéseket tegyen fel a pályázók politikai nézeteivel kapcsolatban. A rendszerváltás után létezett egyfajta politikai konszenzus arra vonatkozóan, hogy a pártok és a politika távoltartja magát az iskoláktól. Gyorsan elfeledkezett valamennyi párt erről a megállapodásról, ugyanakkor az oktatásügy, valamint a pedagógusok, s mostmár a diákok is áldozatai, játékszerei e kisded politikai játszmáknak.
ELSZOMORÍTÓ!!!!

Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD 2007.05.30. 19:17:52

Kedves Értetlenke!
Én nem hiszek abban, hogy a Táncsics tantestülete feljelentette az önkományzatot. Ahhoz egységesnek kellene lenni, összetartani, bátorítani, védeni egymást, ez meg nem megy. Nagygyőr Áruló Árpád meg a Böbike már szervezi át a társaságot, készítik a listát, ki a feketére, ki a fehérre kerül. A benyalók meg helyezkednek, ahogy kell.
Takáts a Fideszes többségű megyei önkormányzatnál azt mondhat, amit akar, ha azt állítaná, hogy Jézus buddhista volt, még azt is elfogadnák tőle ellenvetés nélkül. Egy az akol, egy a jászol című játék ez. A pszichológiai terrorról meg ne beszéljen a Takáts, ha be lehetne kamerázni a Táncsicsot, akkor lehetne erről szólni.
A mai újság feketén-fehéren megmutatta, hogy Cegléd pályázhat a leghazugabb város címre, semmiről nem beszélünk, semmiről nem szólunk, mert minden szép, minden jó, mindennel meg vagyunk elégedve, mióta árpádsávos lett az önkormányzatunk. Ujjé!
Salvador

Cen-si 2007.05.30. 19:28:07

Sziasztok!
Tegnap Lolótól megkaptama a magamét, de az semmi nem volt ahhoz képest, amit este a barátaim kiosztottak nekem. Dehát én vallásos családban nőttem fel, s azt hittem, innentől kezdve igazam van. Mi lesz így, ha mindenki ledorongol? Vagy én beszélek egyfolytában hülyeségeket. Már azt mondtam magamnak, hogy nem fogok többet írni a blogra, mert hülyét csinálok magamból, de nem tudom megállni, annyira jó itt. Na, nem nyavalygok tovább.
Én is láttam ma a Kék Újságot, azzal rohangáltam egész nap, s nagy vastag vörös filccel a cím fölé írtam Josephin blogcímét, s mindenkinek azt mutogattam. (Remélem egy kicsit enyhítem a rossz beszólásaim miatti ledorongolásokat).
Az önkormi tényleg hülyét akar csinálni belőlünk. Nincs ebben a városban egy riporter vagy egy újságíró, aki le merné írni vagy meg merné kérdezni őket, hogy hogy is van lányok fiúk?
Nem merik. Sose gondoltam volna, hogy ilyen az erős pszichológiai ráhatás. Ráhatnak ezek mindenre és mindenkire, tényleg. De nekem van egy nagy tükröm. És vissza fogok hatni. Vissza én.
Na, befejezem a hülyeségeimet, mert sose keveredem ki a mondataimból!
Cen-si

Loló 2007.05.30. 20:16:08

Sziasztok,
nem tudom, hogy a nagy Kék Újság olvasgatás közben jutott-e időtök az igazán " fantasztikus"Ceglédi Hírmondóra, de ha nem, azonnal pótoljátok a hiányt!
Ízelítőül kedvenc mondataim a ciklusprogramból:
"
5.7.1.Fontos cél az Ipari Park fejlesztése, " élettel " való megtöltése.
5.7.2.Új területet is ki kell jelöljünk az ipar terjeszkedéséhez.
5.7.3.A Törteli úti laktanya olyan lehetőség, amellyel élni kell."

Ezek a fantasztikus, mindenki számára útmutató gondolatok nem akárhogy születtek ám...!!Ismét idézek:"A most elfogadott ciklusprogram mögött pontos, részletes helyzetfeltárás, s rengeteg munka van."Atyám, milyen lett volna e rengeteg munka nélkül?!!
S még egy slusszpoén:Mi is ennek a cikknek a címe, melyben mindezeket olvashatjuk?!
"Összefogás és gyarapodás Cegléden" !
Na, ja, kinek...??!!

Semmiskin 2007.05.30. 20:21:41

Na ja Loló!
A név kötelez.

Földim..... Lászlók

Kövér.... Köteles.... Arogán-s Pkolnyi stb

Aisa 2007.05.31. 09:22:08

Sziasztok!
Tegnap én is átolvastam a Ceglédi Hírmondót! Tényleg komoly munka volt, de teljesen igaza volt a Lolónak, ez e „nesze semmi, fogd meg jól” kategória. Ha ez az elmélyült gazdasági program, hogy bajban vagyunk, jó lenne ez is, meg az is, akkor ez nagyon kevés. Én még mindig várnám, hogy felálljon a Kovács Gábor vagy a Takáts László, s elmondaná, kedves ceglédi polgárok, ezek és ezek az okok, amelyek miatt ide jutott Cegléd. Mi láttuk, mi is ott voltunk az elmúlt ciklusban a testületi üléseken. De erre szerintem hiába várunk. Ennyi tartozik a ceglédi polgárokra, ami a Ceglédi Hírmondóban van, szépen kiglancolt NAGY SEMMI. Az más kérdés, hogy a háttérben mi zajlik.
Az önkormányzat magyarkodós tisztességéről meg annyit: május 29-én jelent meg a lap, s a Várkonyi Iskola felhívása beíratkozásra is ebben a számban van (nem az előzőben), melynek a határideje szintén május 29. De olvastam, hogy az egyházakkal, meg a civil szervezetekkel meg erősíteni a kapcsolatot.
Táncsics-ügy meg volt, van, kár tagadni, az MSZP-s Fábri Attila elmondta nyilatkozatában egyértelműen. Persze Füle Győzőné, a Fidesz-KDNP fejbólogatója nem beszél erről, csak lelkendezik, milyen jó is nekünk. Pdig, ha jól tudom, ő pedagógus, s érdekes módon nincs benne az oktatási bizottságban. Hogy is van ez akkor?
Ez az újkori ceglédi demokrácia. Hajra Magyarország! Hajrá Cegléd!
Aisa

Salvador 2007.05.31. 09:29:12

Sziasztok virtuális ellenzékiek!
Én is megnéztem tegnap ezt a gyáli kiadványt Ceglédről, s csak ugyanazt tudom mondani, mint Loló, meg Aisa. A gazdasági program egyetlen lényeges eleme, hogy hárommilliádnyi kötvényt fognak kibocsátani. Hawaii! Ebből aztán futja majd mindenre, leadják még a megyének a maradék intézményeket (hagyományőrző módon), s ebből a lóvéból beindul megmutatják, hogy az előző impotens MSZP-s önkományzattal szemben milyen klassz gyerekek ők, mert egy csomó mindent meg fognak csinálni. Igaz, húsz évre eladósítják a várost. Meg ha ilyen szintű a komoly gazdasági program, akkor biztos komoly lesz majd az eredmény is. Nekik azért biztos.
Mi ez a lízing a fürdőnél? Ti tudtok erről? Ki lízingel ott, s mit? Ezt nem teljesen fogom. Segítsetek!
Salvador

Aisa 2007.05.31. 09:58:09

Sziasztok!
Azt az előbb elfelejtettem, hogy holnap lesz a városi pedagógusnap. Jó lenne, ha valaki, aki jelen lesz, utólag elmondaná nekünk is, hogy hogyan zajlott a nagy esemény. Ugyan miféle pofavágások lesznek majd, ha egyáltalán lesz valami. Mert az is lehet, hogy mindenki örül majd, mosolyog, Földi és Tótin elvtársak méltatják majd a pedagógusok munkáját, megveregetik a vállukat, s minden happy lesz. Mert még ez is lehet. Ne felejtsétek ezt!
Aisa

Ivó 2007.05.31. 10:11:07

Idézek Aisa-tól:
"Én még mindig várnám, hogy felálljon a Kovács Gábor vagy a Takáts László, s elmondaná, kedves ceglédi polgárok, ezek és ezek az okok, amelyek miatt ide jutott Cegléd. Mi láttuk, mi is ott voltunk az elmúlt ciklusban a testületi üléseken. De erre szerintem hiába várunk.\"
Szerintem nem csak ott voltak, de meg is szavaztak minden kiadást és ellene szavaztak minden bevételnövelésnek is. Ezt zseniálisan csinélták, és időnként sajtótájékoztatón meg a Kürtszóban oda tolták a a ceglédieknek: az a szemét szociálliberális többség az oka mindennek. Ehhez az egyhez értenek igazán: áttolni a felelősséget másra.

Cen-si 2007.05.31. 10:18:53

Böngésztem ceglédi hivatalos honlapot. Szép a kép. Tánczos Tibi jól táncoltatja a hozzászólókat, mert levesz minden kellemetlen hozzászólást. Tehát megtaláltam az új CENSURAS-t, aki még nálam is rosszabb. Találtam a Tótin Lóránttól is egy bejegyzést, amiben ujjong valami miatt, hogy ők milyen ügyesek és szépek.
Tehát a város hivatalos honlapja nem a polgároké, hanem a vezetőké, keménycenzúrával, folyamatosimázsjavító tevékenységgel. Tehát nem némák nagyjaink, csak arról beszélnek, amiről ők akarnak. Nem tudom melyikőtök írta, de ez tényleg a Fidesz-féle demokrácia. A botrányokról semmi hír, senkinek nincs véleménye, senki nem mond semmit.
Josephinnek teljesen igaza van, ez áldemokrácia csak.
Vérnyúl topikja az oktatásnál megvan, a polgármester válaszol rovatnál nincs. Persze egyetlen bejegyzés sincs. Ha lenne is, a Tánczos gyorsan letáncolná onnan.
Cen-si

Aisa 2007.05.31. 11:29:36

Az a szemét szociálliberális többség az oka mindennek, mert ahhoz sem voltak elég életképesek, hogy jól csinálják a dolgaikat, s hatalmon maradjanak.
Mennyire disszonáns most az, hogy az országot az MSZP. az önkormányzatokat meg a Fidesz irányítja. Melyik a jobb? Ha megvizsgáljuk az eseményeket, akkor nyilván egyik se jó, egyik ezért nem, a másik meg azért nem.
Orbán Viktor megjelentet egy könyvet, hogy mi is a baj it nálunk. A fél ország majd bedől neki, a másik fele meg fanyalogni fog. Azért, ha megnézitek, vannak itt, akik egészen jól megélnek ebben a káoszban is. Ők a törvény felett állók. Mert a törvény forintosítható intézmény. Akinek nincs rá pénze, az halott, akinek meg van, annak mindent lehet. Ez ma MAgyarország. A Kürtszót is elolvastam tegnap. Kár volt.
Aisa

Salvador 2007.05.31. 12:20:36

Mi is a baj nálunk? Nincs összefogás. Nincs kontroll, nics őszinte véleménycsere. A gimnáziumban történt balhé a történelem érettségi körül. Hallottatok róla? Nem. Legfeljebb itt a blogon. Dr. Kürti nem tett jót a gimnáziumnak. Nagyon ellaposodott a színvonal, a szellemiségről nem is szólva...
De mit is várunk? Belterjesen működik minden, információk nem jutnak ki egyik intézményből sem, hivatalosan legfeljebb önmaguk fényezése, nem hivatalosan meg alig valami, mert az ott dolgozók félnek. Féltik az állásukat. Kontroll sehol sincs. Ki mondaná meg majd a Réti Marinak, hogy anyám, nem jól csinálos a dolgod! Az önkormányzat? Hát az nem. A pedagógusok? Azok főleg nem. A szülők? Talán, mikor majd átviszik másik iskolába a gyereküket.
Nincs civil kontroll. Ha valaki idegen megnézi Cegléd honlapját, akkor azt mondja, de klassz kis város. Hát az.
Nem tudom ki írta már a blogon, hogy ez az egész iskolamizéria azért zajlik, mert a Fidesz az országos irányhoz idomulva itt is benyal a papoknak. Verseny folyik a gyerekekért, s a két egyházi iskolának is akarnak juttatni gyereket. Ez a Földi-féle hosszú távú konszolidációs program. A két önkományzati iskola kézivezérlésre áttéve, szabályozzák a felvehető gyerekek számát, az egyházi iskolák meg azt csinálnak, amit akarnak, mert abba a Jóistenen kívül nincs beleszólása másnak. Lassan kialakul itt a kép. Az álságos, hazug kommunikáció mögött lassan teljesen látszanak már az érdekvonalak. LÁtszik, miről szól ez a játék, amitől aztán kellő hányingere lesz az embernek. De ne tegyünk semmit? Fogjuk be a szánkat, törődjünk bele? Nem hiszem, hogy ezt kellene tenni. Szégyellhetjük magunkat, de egyre jobban szeretném, ha mindenki tudná, mi folyik itt. Úgyhogy ki fogom nyomtatni a blog anyagát, s mint egy szamizdatot, úgy fogom terjeszteni. Kézről kézre fog járni, s egyszer majd történik valami. Remélem.
Salvador

Aisa 2007.05.31. 12:34:20

Néhány napja ismerem Josephin blogját, s azt látom, csak néhány ember töri magát, a régebbi hozzászólók szinte teljesen eltűntek. Valószínűleg most azt hiszi az önkormányzat, néhány ember hőbörög csak, velük meg minek törődni, majd megunják.
Nyilván csak Josephin ismeri a pontos statisztikákat, de amit írt valamelyik nap, a kétezer körüli bejelentkezésről, az legalább ötszáz rendszeres látogatót feltételez. Ezt onnan tudom, hogy régebben én is írtam blogot két barátnőmmel közösen, bár nem közéleti jellegűt.
S ez a szám szerintem csak növekedni fog.
Salvador, Neked valószínűleg igazad van. Az összefogás, a nyílt véleménycsere hiányzik. Szerintem senkinek sem azzal van a baja, hogy épp melyik párt van hatalmon, hanem amit tesznek. S ha az emberek azt látják, a dolgok nem az ő érdekükben történnek, akkor háborogni fognak. Először csak itt, a blogon, aztán majd lehet, hogy máshol is. Jó ötlet ez a szamizdat, én is ki fogom nyomtatni a blog anyagát, s frissíteni fogom. Így még sokkal több emberhez el fog jutni. Egyébként kevesen tudnak a Josephin blogjáról, sok olyan emberrel is találkoztam, aki nem is hallott róla. Szerintem aki egyetért az itteni tartalommal, annak a legfontosabb feladata terjeszteni a blog címét. Aztán majd meglátjuk, igazad van Salvador.
Aisa

Cen-si 2007.05.31. 12:49:37

Vers Josephinhez

Josephin, a szőke álomasszony,
elveri hatalmasságokon a port,
nevetve űzi végig e kalandon,
kibe demokráciaszérumot olt.
Josephin csábos, szőke szépség,
akin biztosan jól áll a kicsi tanga,
a súly alatt nem görnyed hétrét,
nem emelkedik melleinek halma,
ha szópárbajban „ránt ki kardot”,
ha sorolni kell súlyos érveket,
s ha meg kell vívni is a harcot,
nála nem elsők egyéni érdekek.
Josephin, ez az angyali szőkeség
utálja az összes hazugságot,
aki tudja, imába foglalja nevét,
mert remélhetőbbé teszi a világot.

(Én is remélem, hogy ezért nem kapok a fejemre! Cen-si)

Aisa 2007.05.31. 13:00:52

Te, Cen-si!
Csak a végleteket ismered?
(Egyébként nem is olyan rossz a versed.)
Aisa

Amnézia 2007.05.31. 14:02:44

Üdv mindenkinek!A Városi Pedagógusnapról jut eszembe:köszöntök minden VALÓDI PEDAGÓGUST,aki csendben,rendesen végzi a munkáját,akkor is,ha körülötte széthullik az iskola,mert a gyerekek az ELSŐK!!!
Holnap du.rendkívüli értekezlet a Táncsicsban,a téma:titkos.(?!?!).Csak találgatunk...új munkaközösségvezetők kinevezése,ig.h.kinevezése stb?
Szeretném hinni,ha már hagytuk,hogy így alakuljanak a dolgok,hogy Réthi Mária különb lesz,mint Árpád volt,aki évek óta csak FANTOM-igazgató,ha meg láthatóvá vált,csak gátolta a munkánkat.:-(.Ha az új igazgató értékelné azt,hogy egy tantestület,irányítás nélkül is talpon maradt,és tette a dolgát,hát bizony nagyon megbecsülné azt a nyájat,amit örökül kapott.Eddig tartott az álmom,aztán felébredtem.:-(((.Már hírlik,hogy azért hívatják az embereket,hogy ki,milyen feladatot fog kapni.
Ami biztos:a "MÁRTÁKNAK"megy a szekér.Nem számít,hogy hírből se ismerik a pedagógiát,fegyelmezni nem tudnak,azé'belőlük lesz munkaközösségvezető,új zeneis osztályfőnök...:-((((.Anyám!Mé'nem a Márta nevet adtad nekem a keresztségben?!?!(elnézést az 1 Mártától,aki nem élt a neve adta lehetőséggel,"csak"dolgozik.)

értetlenke 2007.05.31. 21:37:05

Nem értem, nem értem. :( Mostmár a táncsicsosok is egymás ellen fordulnak? Ez nem jó hír :( "oszd meg és uralkodj". Így csak veszíthettek :(

RE_Amnézia 2007.06.02. 22:38:34

Igen-igen de még mennyire igaz, valóban széthullik az iskola. Miért is? Jaj tudom már, az irigység, és a gőg miatt. Mert azt hiszik egyesek, hogy ők "tökéletesek" . Mert ha a "tökéletes" nem kapja meg a "tökéletesen" elvégzendő munkájáért az elismerést akkor máris károg mint egy varjú, így a rendes de a "tökéletlent" szidja, azt várva gonoszul, hogy a "tökéletlen" kiboruljon, vagy magából kikeljen és olyat tegyen amit megbánna később. Tehát felszólítanék minden "tökéletest", hogy itt az ideje annak, hogy befejezzék a károgást, mert lehet, hogy fordítva sül el a károgás. Fent említett M*rta illetők nem tettek semmi rosszat, csak azért lettek célpontok, mert az iskola széthullása mellett nekik, tényleg a gyerekek az elsők. A pedagógusnak pedig a gyerek az első. Lehet, hogy tényleg megérdemlik, ja milyen az a "tökéletes" aki nem tud normálisan gépelni, ha olyan "tökéletesnek" hiszi magát.

Turul 2007.06.02. 23:07:45

Hmm igazad van, ideje lenne már, ha sokan elgondolkodnának, azon, hogy vannak körülöttük mások is, és mások ugyanúgy érnek annyit mint ők maguk. Széthullás csak széthúzással van a spicliknek meg nincs helye egy közösségben sem. Amnézia szerintem te egy vagy közülük. Te vagy a széthúzás oka nem a Márták. Ja az ajtó nyitva áll az irodákban, lehet nevet változtatni, senki nem tiltja meg, SPICLI!

Nem hiszem el! 2007.06.02. 23:12:37

Szánalmasak vagytok, egymást ócsároljátok, meg jelzőkkel illetitek, ahelyett, hogy összefognátok. TI viszitek sírba az iskolát! Ti vagytok a lelke az egésznek! Ha ti nem fogtok össze akkor vége, nem lesz gyerek. S mehettek el az iskolából mert nem lesz munka. Ha meg nem tetszik valami akkor, ne itt írkáljatok névtelenül, hanem mondjátok meg neki nyíltan, vagy fogjátok meg a cucaitokat, és takarodjatok onnan!

Amnézia 2007.06.03. 17:06:50

"Kedves Turul és Re-Amnézia!"
Se spicli,se gőgös nem vagyok,és lehet gépelni se tudok.Persze,tiszteletben tartom a véleményeteket.Üdv.
süti beállítások módosítása