CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

A csönd

2007.05.29. 20:14 | CEG LED.huh - Josephin | 12 komment

Mi ez a nagy csönd? Mindenki csak olvas, s nem ír? Ez is valami. Salvador és Cen-si azért beszélgetett kicsit. Tényleg a vallás az, ami ennyire csöndet fakasztott? Vagy már unjátok az egészet, s azt mondjátok, fejezzük be?

Ezt is lehet. Itt mindent lehet, mert itt demokrácia van. Nem kívánom rátok erőszakolni magam, s azt sem kívánom, hogy minden vak egyetértéssel történjen.

Nem írok hát a bugyijaimról sem, a férjemről sem, és nem lesznek újabb erotikus történetek sem. Majd imádkozom, hátha jobb kislány leszek így. Csak halkan, magamban, hogy ne zavarjam meg ezt a csöndet.

Úgy látszik, már tudtok eleget, ennyi volt. Az indulatok elcsitultak, a beletörődés napjai, hónapjai, évei következnek.

Tényleg felesleges az eddigieket ismételni, újabb információk pedig nem lesznek. Úgy látszik.

Én azért örülök, mert megmutattátok, van oroszlánkarmotok is, van itt Cegléden szellemi erő, mégha olykor bátortalan is, mégha olykor gyenge is.

Én tiszteletben tartom a csöndet is. Mert akkor halljuk meg a másikat. Akkor hallhatunk meg önmagunkban eddig soha nem hallott hangokat. S ez így van jól.

Josephin

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr789007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amnézia 2007.05.29. 20:30:31

A csend sok mindenre jó...Lehet gondolkozni,latolgatni,mérlegelni,magunkban dühöngeni,elégedetlenkedni,szitkozódni,hozzászokni...:-((
Miközben R.M hívatja be a kollégákat,ki tudja miért?!?!?!?!
(Ja,ez nem költői kérdés volt:KI TUDJA?MIÉRT?????)

Loló 2007.05.29. 21:11:41

Annyira meg lehet vezetni, meg megfélemlíteni az embereket, hogy az néha sírnivaló.Miért nem lehet normálisan dolgozva, azt elismerve, és tényleg azt nézve, hogy az úgy nagyjából mindenkinek jó legyen , alakítani az emberek életét?Ha már ezért jelentkeztek bizonyos emberek bizonyos feladatokra?Vagy hülyeséget beszélek?Könnyen lehet, bár időnként nehezen meggyőzhető vagyok...

Semmiskin 2007.05.29. 21:22:32

Loló; az élet nem méznyalás. Sajnos sokaknak szükségük van egy "főokosra" aki megmondja mikor mit, hogyan miért kell tennie. A közoktatásban ez nagyon jól működik.

natasa12 2007.05.29. 21:37:28

Kedves Amnézia! Még nem RM hívatja a kollégákat, hanem a Nagygyőr és kedvence, Böbike tisztogat. Nagygyőr úgy gondolja, ennyi még belefér a tantestület elleni merényletébe. Az ÁRULÓ szót már úgysem mossa le róla senki. RM (minden kedden és pénteken)csendben figyel és tanul. Tanulja, hogy hogyan kell kiválasztani a tantestületből a "legrátermettebb" embereket, akik annyira félnek, hogy szemlesütve járnak iskolájukban és most örömmel vállalják a rájuk kiszabott posztot, fellélegezve, hogy megúszták a "takarítást". Egyenlőre!?
üdv: Nati

Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD 2007.05.29. 22:38:51

Kedves Nagygyőr! Meg Földi úr! Meg Kovács ú! Meg Korondi úr! Meg Takáts úr! Elégedettek vagytok művetekkel? Vagy még folytatjátok tovább? Dicső vezéretek beszélt a félelemről, hogy mit művel a kormány a nemzeti oldallal. Ti mit műveltek az emberekkel? Mit?
Salvador

Aisa 2007.05.29. 22:57:32

Kedves Josephin!
Én teljese megdöbbentem, mikor néhány napja először olvastam a blogodat. Engem tanított a Nagygyőr, de ezt már most nagyon szégyellem, mint ahogy azt is, hogy a Fideszre szavaztam, akik semmivel sem jobbak, mint a többi, aljsságból és számításból még fölözik is a mezőnyt.
Nagyon sajnálom, hogy Cegléd ilyen társaság kezébe került, akik hazudozásból jelesre vizsgáznának bármelyik egyetemen, bár én már azt is kétlem, hogy bármelyik egyetemre bejutnának ilyen kvalitásokkal. Sajnálom, hogy Cegléden lakom, és sajnálom, hogy Cegléd ilyen város lett. De annyit megigérhetek, minden erőmmel azon leszek, hogy mindenki megismerje ezt a blogot, s ne merjenek nyugodt szívvel végigmenni az utcán, mert mindenütt majd megvető pillantások fogják követni. S az is biztos, be fog kerülni az országos híradásba is ez a blog, teszek róla.
Minden jót nektek! És drukkolok!
Aisa

dreamcatcher2 2007.05.30. 15:34:10

Sziasztok!
Meg vagyok lepve: a Ceglédi Kék Újság, ami mostanában inkább már narancssárga,cikket közölt Josephin blogjáról!
Végre, egy kicsit nagyobb nyilvánosság jót tehet!

Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD 2007.05.30. 15:58:31

Sziasztok!
Én is olvastam a Kék Újságban Josephin blogjáról az írást. Persze az a félkegyelmű újságíró nem írta bele a cikkbe a blog címét. Minek is! De ha már ő kihagyta, az impotens szerkesztőnek lehetett volna annyi esze! De nem volt, sajnos.
Dreamcatcher2! Lehet, hogy Neked van igazad, s a Kék Újság lassan narancssárga újság lesz? Bár én azért kíváncsi lennék, hogy egy független hetilapra hogyan tud hatással lenni a Fidesz! Vagy már oda is be tudják tolni a képüket? Ki tudja ezt?
De azért ez is valami. Az értelmesebbek biztos, hogy meg fogják találni az interneten a blogot.
Gyerekek! Népszerűsítsétek, ahol csak tudjátok!
Salvador

Aisa 2007.05.30. 16:27:36

Sziasztok!
A Kék Újság, mint független közéleti lap, az önkormányzat egymilliós támogatására pályázik. Innentől kezdve csak narancssárga lehet. Ha nem kapnak, akkor talán viiszatér a színük, de ez is kétséges. Földiéknek megér egymilliót, hogy csönd legyen!
Aisa

Aisa 2007.05.30. 16:35:53

Kedves Kelly!
Olvasd végig a blogon megjelent írásokt (komoly munka, én tudom), s akkor érteni fogod, ki alkudott kivel. Sajnos ez egy ilyen város, jobban mondva, ez egy ilyen városvezetés. Tényleg sajnos.
Aisa

smgis 2007.05.30. 17:21:18

én azt sajnálom hogy tisztelt(?) soós úr tönkretette a várost.. ha meg nektek narancs a kék újság, csak krizsik alfonz írásait olvassátok benne :D táncsiccsal meg a mostanság odajáró afromagyarok a probléma :D flame ON :)

értetlenke 2007.05.30. 17:55:44

Sziasztok!
E heti két kérdésem: (bár tudom, hogy csak egyet ígértem egy hétre, bocs)
1. Igaz-e, hogy a táncsicsosok feljelentették az önkormányzatot?
2. Igaz-e, hogy Takács László alpogármester úr a megyei közgyűlésen, amikor döntöttek a Bem igazgatójáról, azzal indokolta a 90-10%-os tantestületi szavazati arányt, hogy a volt igazgató a hozzászólásával pszichikai terrort alkalmazott? (titkos szavazáson :P)
Várom a választ!
süti beállítások módosítása