CEGLÉD Virtual.huh - Josephin

Central Europe Gigantic LED Virtual Hogy világítsanak a fények. és látszódjon Cegléd – régebben, most, és ezután –, ahogyan még nem láttuk, csak tudjuk, van ilyen arca is.

Friss topikok

  • Cassivs: Engem tanít Lovas Ottó. Szaktársaim véleményét tolmácsolom, ami megegyezik az enyémmel. Zseniális ... (2011.12.05. 11:16) „Nehézlovasság”?
  • Radiusjan: Nem kell szeretni az igazat, a gyógyító, keserű orvosságot, a fájdalmas műtéteket sem,de el kell f... (2011.11.08. 00:27) Genetikus vagy csak átmeneti?
  • hawelka: @Nutella80: 1 év után kinek jut eszébe ...Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, ... (2011.10.11. 16:32) Elkezdődött a jövő!
  • Dzsonszi4: Mi volt a 168 órában? :P (2011.04.25. 11:27) Lovas Ottó tényleg sztár lett
  • Meggyvágó Madár: Üdv Mindenkinek! Gondoltam benézek, de halódik itt minden. Már nem is balos, hanem provinciális. O... (2010.11.17. 22:45) Magyar Nemzet kontra Pákozdi Sándor

Linkblog

Már összefirkálták Cegléden az MSZP óriásplakátját

2010.01.31. 22:11 | CEG LED.huh - Josephin | 13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josephin.blog.hu/api/trackback/id/tr851718199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AishaGord 2010.02.01. 23:02:40

Petker haver!
A fideszes plakátokat is lefújta valami barom, s ha te ezt a módszert helyesled, akkor sok mindent elárulsz intelligenciádról és egyebekről.
Akkor inkább a hvim ceglédi honlapjára írogassál, ott még egyet is értenek veled, hisz épp most gyalázzák a „vörös” Kék Újságot. Azt az írást is érdemes elolvasni, tanulságos, amikor szellemileg fegyvertelenek próbálnak szellemi párbajt vívni!
Petker haver! Ez is helyes?
Aisha

Steve. 2010.02.01. 23:02:51

petker!
Azt üzenem neked Te meg kapd be!
Aki ilyen politikai éleslátással van megáldva az másra nem érdemesül!
Tegnap olvasom az Index című oldalon egy blog bejegyzésben, hogy Nagy Tamást úgy jellemzi a beíró: Ő az aki a hátán viszi a pártot! Ez annyiban igaz, hogy tisztességes kampányt visz, elérhető , és nem anyázik! A beíró jobbikos! A nick írók is csupán jó pofiznak,de nem sértegetnek!
Talán jól tennéd, ha véleményed bővebben fejtenéd ki!
Én nem kampányolok mellette, de Ő volt az aki javasolta a tisztességes kampányt, amit a Földi úr kivételével senki sem utasított el. Földi úrból sugárzik a populizmus és a demagóga. Volt szerencsém hallani mostanság és elég vadakat mondott. Az egy szerencsétlen dolog, hogy nincs sosem toppon, mindig másnapos. Ki osztott egy-két zsíros állást, és nyeri az elismerést.
Lehet hangosan gondolkodni? Nem értem az okát a Kossuth Múzeum bezárásának! Vagy értem? Gazdasági okokra hivatkozva zárva? Hisz ha ott dolgoznak emberek akkor világítani, fűteni kell! A látogató a felesleges? Talán rossz kiállítást szerveztek ott?
Miért van az, hogy az utóbbi időben a kiemelt célcsoport a közszolgálatban dolgozók " széles rétege"? A CTV nem hagy ki napot, a polgármester meg nem hagy ki alkalmat,hogy ne dolgozzon alájuk. A magánszférában dolgozók, a nyugdíjasok is azonos gondokkal küzdenek, de úgy látom kellenek jobbról az elkötelezett, megdumált szavazók!
Még el sem kezdődött semmi sem, de már dúl a vandalizmus,újra szobrokat festenek majd le, jönnek a falfirkák,a kirakatüvegek vandál összekaristolása, de jogos ilyen kulturált nép a ceglédi!
Többet kellene költeni térfigyelő kamerákra, mint díszkivilágításra!
"petker", nem tudom, hogy te e földön mennyit éltél, de szeretném,ha magvas gondolatod díszes csokrát jobban kibontanád!
Tisztelettel: Steve !!!!!!!!!!!

Nutella80 2010.02.02. 21:06:19

Kedves Barátaim!
Mi a csudán csudálkoztok? Petker véleménye nem kirívó, s mióta Meggyvágó barátom sértettségében büszke elszigeteltségbe menekült, tényleg úgy látszik, a blog csak a baloldali beállítottságúak fóruma, de a baj az, a Petker-féle hozzászólások semmiről sem szólnak.
Ez jellemzője a blognak, az összes jobboldali elmenekült, amikor tényekről kellett volna megnyilatkozni, s nem a baloldal vdelmében, hanem az őszinteség, a tisztesség jegyében. (ajaj, most pont úgy fogalmazok, ahogy Josephin szokott)
A tököm tele már a semmitmondó jobboldallal, nincs egy tökös gyerek sem közöttük, aki kulturáltan elmondaná, mit is gondol. MIndegyik csak a lózungot nyomja. Igaz, Meggyvágó? Baromság, hogy csak arról beszélünk, ami nekünk épp tetszik, megfelel a világlátásunknak. Mi itt már hányszor elmondtuk a baloldal hibáit? Sokszor. Jobboldalitól még sose olvastunk olyat, hogy a jobboldal is hibás lehet, esetleg tévedhet.
Ah! Gyerekek! Fűrészeljük a fingot. Nem szégyellitek magatokat?
Beleértve engem is.
Ez meg, hogy a szélsőjobb plakátokat festeget, mszp-st, fideszest egyaránt, nevetség. DEDÓ!!!!!!!!!! Ennyire futja.
A hatvannégyvármegyések ceglédi honlapján én is elolvastam a vörös újságról szóló bejegyzést.
Ne beszéljenek stílusról, stilisztikáról, főleg ne logikáról. Ők is csak azt akarják meghallani, ami szívüknek kedves.
Ilyenkor mindig azt gondolom, nagyapám nagy hibát követett el, hogy negyvennyolcban hazajött Franciaországból.
Gyerekek! Térjünk már észre!
Nutella

Kürtgyarmat 2010.02.03. 18:11:26

Nagy élmény ért! Megérkezett szívemnek egy oly kedves szórólap, a "csiszta" magyar nami? A Kürtszó! A jellegét, a kivitelezését tekintve, úgy egyszer használatos, és olyan, de olyan szép emberek vannak benne,és ez semmi, milyen okosakat írnak benne,nahát no!
A címlapon Adonis 2. az idősödő ceglédi hölgyek bálványa, egyem a szívét nekije, a nagy ceglédi "elmezsoké" Földi Úr!
Amúgy a lap sok újdonságot nem hordoz, összegzi és ismétli az eddig kiosztott szórólapok tartalmát.
Az egy dolog, hogy alattomos és nem igaz állításokat tartalmaz, még mellette uszít virtuálisan tisztességtelen cselekedetekre.
Ír hozzászólást, illetve plagizálja főnökét a gyermekképű a tejfogát még el sem hullató Tótin Úr. És csacsog! Etikáról beszél
és ezzel buzdít etikátlan magatartásra! Csak egyszer olvasta volna végig az öszödi beszédet, talán még meg is érteném!
Én szeretném, nagyon szeretném, ha elkészülne Nagykőrösig a kerékpárút, és utána elvárnám, hogy a polgármester Úr naponta végig tekerné, kimennék kacarászni!
A polgári bálon meg szambázzon csak "hitelesen",ha állóképessége még megengedi.
Még valamit!
A választójogi törvény tiltja a kampányolást közhivatalban!
Földi úrnak nem sok keresnivalója van fórumot tartani a csemői polgármesteri hivatalban! Ez talán törvénysértő!
Nos egyelőre erről ennyit!
Csocsi.! Kürt-Gyarmat!

AishaGord 2010.02.07. 00:23:31

Baszd meg! Tele a... az összes választási kampánnyal, a sok buzi politikussal! Meghallgattam Orbán király évértékelő beszédét, voltam a Jobbik programajánlóján, voltam a…
Elegem van. Ha ez egy normális ország, akkor én vagyok a hülye. Ennyi töketlen, hazug senkiházit még nem láttam. Nem akarok ilyen országban élni, ahol ennyi szemenszedett hazugság az adófizetők pénzéből finanszírozható! Persze hová a fenébe is mehetnék, de maradhatnék-e itt? Nincs zsinóros mentém, nincs elég áhítatom, nincs elég korlátoltságom, hogy mindezt elhiggyem…
Amikor az Új Magyar Gárda riposztja hangzik dörgedelmesen, hogy: „Szebb jövőt!”, miközben hullik a vakolat, s én nézem ezeknek a tizenkét év körüli fiúknak, a nyugdíjas korú öregeknek az arcát, valamint a kigyúrt izomagyúaknak az árpádsávos zászlót tartó feszülő izmait, hát…
Baszd meg! Csak ez jut eszembe. Nézem az interjút, Dávid Ibolya már ért a focihoz (bezzeg igazság ügyminiszterként még nem értett!), de Bokros csodákra képes… Hehe… Az MSZP hallgat, van is miért, a BKV-botrány az ország legjobb reklámja: nézzétek, így lehet a szarból várat építeni, bár, ha lebukik az ember, az szintén szar…
A Hagyó Miki nem javult semmit az elmúlt huszonöt évben, de kutyából nem lesz szalonna, mondja a mondás, persze kutyákat látni, birkákat is, disznókat is (hogy a Pink Floyd is szóba kerüljön!), viszont baszd meg, tele a... az összes választási kampánnyal.
Áprilistól koronázási ünnepségekre járunk, de szeretném, ha a Fidesz nem szerezne kétharmados többséget. Nem fog. Sok mindent szeretnék még, de nehéz az élet, nem elég óhajtani, tenni kell. De mit is? Halvány fogalmam sincs. És nektek?
Aisha

petker 2010.02.08. 20:44:18

Jah Istenem! Nagyot fogtok ti nézni áprilisban!:) Aztán majd siránkozhattok tovább az öreg MSZMP-sekért!
Szebb Jövőt!

Üdv: petker

ui.: Talán kinyílik április a szemetek;)

Nutella80 2010.02.12. 22:14:00

Sziasztok!
Jaj, Istenem! Nagyot fogtok Ti nézni áprilisban. Hogy ki? Majd meglátjuk. Persze semmi nem úgy lesz, ahogy várjuk, mert miért is lenne úgy.
Petker! Kedves Barátom! Nem gondolod, hogy ez a kommunistázós elgondolást már túlhaladta az idő? Itt szerintem senki nem kommunista, még Steve sem, aki nyíltan vállalja baloldali érzelmeit, amiben aztán semmi kivetendő sincs. Kispajtás! Gondolkodj már kicsit!
Ma azt hallottam, hogy Földi polgármesterünk megbukott a sumákolásban. A városi honlapot használta fel a fideszes kampánycélokra. Nagy kár ezért a kisstílűségért. Nagy kár. Már meg is szüntették ezt az anomáliát, mert a többi képviselőjelölt állítólag apellált. Joggal. Szóval ilyen polgármesterünk van, ilyen országgyűlési képviselőnk lesz? Fasza, hogy rímeljek Aishára.
Gyerekek, sose lesz itt normális ország?
Olvasom ma a Panoráma című helyi újságban, hogy Földi László azt nyilatkozza, betartják a törvényességet. Egy milla, s kész, annyi jut a választási kampányra. Aki megnézi a szórólapokat, a hirdetéseket, az nyilván rögtön rájön, ez a drága ember hazudik. Nem csak ő, de ő is. Gátlástalanul költik az adófizetők pánzát erre a katasztrófára, amelyet választási kampánynak neveznek.
Nagy Tamásnak is óriásplakátjai vannak városszerte, pedig mindenki tudja, hogy esélytelen. Akkor mi a fenének ennyi pénzt elkölteni? ha ezt az iskoláknak adják, már jobb a helyzet.
Kedves Petker!
Ez nem a bomlasztható társaság kategória, ha értelmeset akarsz írni, írd, de ha csak a lózungok jutnak eszedbe, azt feleslegesen írod szerintem.
Üdv:
Nutella

Csarlsz 2010.02.28. 13:58:56

@Kürtgyarmat: A liberális és kommunista bal oldalnak magukat nevező nevező milliárdosok és milliárdos érdekeket kiszolgálok mindig ehhez értenek mint Te is.
Mindig hazudtok vagy csak a negyed igazságot mondjátok el és máris nem igaz amit kifejeztek.
"A választójogi törvény tiltja a kampányolást közhivatalban!
Földi úrnak nem sok keresnivalója van fórumot tartani a csemői polgármesteri hivatalban! Ez talán törvénysértő!
Nos egyelőre erről ennyit!
Csocsi.! Kürt-Gyarmat! "

Az nem zavar ugye, hogy Csemőben nincs más lehetőség csak az iskola torna terme vagy a polgármesteri hivatal díszterme ahol összelehet jönni.
Biztos vagyok benne, hogy tudod, de az nem zavar ugye, hogy itt volt az MSZP-nek és az MDF-SZDSZ-nek is a gyűlése Ti vagytok azok akik miatt ide jutottunk, hogy így megerősödött a Jobbik.
Vagy ép ez a célotok?
Miért rágalmaztok? Mert minden következmények nélkül mindig meghamisíthatjátok a tényeket.
És hagy kérdezem meg jó érzés nem az igazat írni?

AishaGord 2010.03.07. 19:30:24

Te Csarlsz! Te csalsz!
Ezt a mérhetetlen sok marhaságot honnan veszed? Halvány fingod sincs a liberalizmusról, meg a valódi vallásról, ha ilyen marhaságokat hordasz össze, s itt ez a polikai píár semmit nem ér.
Valóban, Csemőben a tornateremben legyenek a politikai kampánygyűlések, ha a hivatalban nem lehet, mert tiltja a törvény. Ez ilyen egyszerű.
Én még a Lizik idején jártam templomba, mert azt hittem, úhy gondoltam, ez hozzátartozik az életemhez. Aztán kiderült, nem tartozik hozzá, mert Lizik tiszteletes lejáratódott, elmenekült, s kiderült, épp oly gyarló, mint bárki más. Az új lelkész, ez a fiatal fiú sem sokkal jobb. Okos, meg kell hagyni, talán túlságosan is, de neki sem megyek istentiszteletére. Belőle is elég annyi, amit pletykában és egyéb más módon hallok.
Tehát, Csarlsz fiú, ne nyomjad a politikai párt, ha halvány fogalmad sincs róla, mit beszélsz.
Csá! Csárlsz!
Aisha

princeps 2010.03.08. 16:34:39

Közintézmények termeit ki lehet adni kampányrendezvényekre (persze egységes eljárással, nem válogatva a pártok között), a tilalom csak a munkahelyi politizálásra vonatkozik, tehát mondjuk a polgármesteri hivatal dolgozóit nem kötelezhetik, hogy vegyenek részt egy ilyen rendezvényen. Csemőben egyébként tényleg minden párt a díszteremben tartja a rendezvényeit. persze úgy sokkal jobb lenne, ha egyszerre minden jelöltet meghívnának, és valódi vita lehetne a lakosság előtt (régebben Újszilváson volt ilyen)!

emberentúli 2010.03.08. 23:07:04

@princeps:
Csak nem azt akarod mondani, hogy a Polgármester úr nem kötelezheti az alkalmazottait arra, hogy belépjenek a Fideszbe, ott legyenek a polgári bálon és részt vegyenek a Fidesz kampány-rendezvényein?! Vazze!
Szerintem szóni kéne neki, mer nem tuggya...! :))

princeps 2010.03.09. 22:30:33

@emberentúli:
Valamelyik embere biztosan olvassa a blogot, majd megmondja az neki! :)
süti beállítások módosítása